Vloeren

Voor de mooiste vloeren van de hoogste kwaliteit kunt u op Suver Wonen rekenen. Met onze exclusieve vloerenlijn Elements Flooring kunnen wij voor elk interieur een prachtige vloer verzorgen, waarvan u jarenlang kunt genieten. We bieden een brede collectie gemaakt van uiteenlopende materialen: stuk voor stuk stijlvol en duurzaam in gebruik. Wij adviseren u graag welk type vloer het best geschikt is voor uw woning: maak daarvoor geheel vrijblijvend een afspraak. We komen graag bij u langs!

Maak een afspraak

Parket

Kiest u voor parket, dan kiest u voor een elegante houten vloer, afgewerkt met een duurzame laag lak of olie. Het karakter van een parketvloer komt voort uit de manier van leggen: er zijn verschillende patronen mogelijk, die ieder een andere uitstraling geven. Ga voor de warme, natuurlijke look van hout en laat u verrassen door de mogelijkheden die ons assortiment te bieden heeft.

Bekijk parketvloeren

Suver Wonen is exclusief dealer van Cinzento Custom Made®

Laminaat

Laminaatvloeren zijn eenvoudig en snel te leggen, makkelijk in het onderhoud en op het oog net zo mooi als een echte houten vloer. Of gaat u voor een tegeldessin? Dit onderdeel van onze collectie biedt voor elke portemonnee prachtige vloeren. En dankzij de oersterke toplaag gaat ons laminaat jarenlang mee. Zonder een kras of stoot!

Bekijk laminaatvloeren
laminaat keuken
pvc vloeren visgraat

PVC

PVC vloeren zijn multi-inzetbare vloeren, die zich kenmerken door hun slijtvaste en geluiddempende kwaliteiten. De enorme diversiteit aan dessins en kleuren maken PVC vloeren geschikt voor ieder interieur: of u nu op zoek bent naar een houtlook, betonlook of een tegelpatroon. Al onze PVC vloeren zijn voorzien van een supersterk kliksysteem.

Bekijk PVC vloeren
Suver wonen

Heeft u specifieke wensen?

Of wilt u graag samen de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op! Samen met u kijken we graag naar de inrichting van uw (nieuwe) interieur en vertellen we u graag meer over alles waarvoor u bij Suver Wonen terechtkunt.

Onze werkwijze

Ieder interieuradvies begint met een bezoekje van de interieurstylist. Hij of zij komt graag bij u thuis om te luisteren naar uw wensen en de situatie goed in te schatten. Bij welke kleuren en materialen voelt u zich thuis, en wat maakt voor u een huis een droomhuis? Samen brengt u in kaart welke onderdelen van het interieur aangepakt gaan worden.

Na het bezoek bij u thuis gaat de interieurstylist aan het werk met een uitgebreid interieuradvies. Hierin worden alle onderdelen opgenomen die u samen afgestemd heeft. Voor elk onderdeel wordt een materiaal- en kleurkeuze opgesteld, en een duidelijk stappenplan waarin u terug kunt zien wat u wanneer kunt verwachten qua uitvoer.

Nadat u akkoord heeft gegeven op het interieuradvies, kunnen wij specialisten in gaan schakelen die het advies voor ons kunnen uitvoeren. U wordt volledig ontzorgd en hebt geen omkijken naar de werkzaamheden die in huis gaan gebeuren. Dankzij de duidelijke tijdslijn weet u precies wanneer u van uw nieuwe interieur kunt gaan genieten!

De puntjes op de i: de uiteindelijke sfeer in huis zit hem vaak in de details. Indien gewenst kunnen we uw huis ook voorzien van de juiste woonaccessoires, en ook raambekleding en verlichting zijn belangrijke details die een interieur kunnen maken of breken.

Contact opnemen
tapijt sfeer

Tapijt

Tapijt geeft de inrichting van uw huis een bepaalde warmte en zachtheid, die u met andere vloerbedekkingen niet zult evenaren. Bij Suver Wonen vindt u uitsluitend sterke, slijtvaste tapijtsoorten, die uw interieur sfeer en karakter geven. Verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen.

Bekijk tapijtvloeren

Vinyl

Vinyl vloeren zijn ideaal als u een onderhoudsvriendelijke en toch stijlvolle vloer wilt aanleggen. Ze zijn geluidsdempend, waterafstotend, en door de vele afwerkingsmogelijkheden in te passen in iedere woonstijl. Of u nu voor een warme houtlook gaat, strakke tegels of beton: met vinyl vloeren is het mogelijk!

Bekijk vinyl vloeren
vinyl grijs

Renovatie vloeren

Bij Suver Wonen kunt u ook terecht met bestaande vloeren die wat liefde en aandacht verdienen. Voor ieder type vloer hebben wij de behandeling waarmee u uw oude vloer weer extra leven inblaast: het zal u verbazen wat een vakkundige renovatie voor de uitstraling van uw vloer kan doen. Uw vloeren laten renoveren is bovendien een zeer duurzame keuze: door de levensduur van uw bestaande vloer te verlengen, stelt u het vervangen nog een flink aantal jaren uit!

Renovatie vloeren