renovatie

Parketvloer renovatie

Is uw parket toe aan een grondige renovatie? Dan bent u bij Suver Wonen aan het juiste adres! Met het (laten) renoveren van uw parket zorgt u ervoor dat de ruimte waarin u dit laat doen weer een heel nieuwe uitstraling krijgt! De prachtige looks van parket gaan immers lang mee, maar niet voor altijd. In geval van slijtage, veroudering of beschadiging kan het daarom een goed idee zijn om te kiezen voor de parketrenovatie van Suver Wonen.

Maak een afspraak

Voordelen renovatie parketvloer

Het laten renoveren van een parketvloer kent een aantal voordelen. Zo zorgt dit ervoor dat uw vloer niet volledig vervangen hoeft te worden. Het laten renoveren van een parketvloer wordt gezien als een zeer duurzame oplossing en wanneer het hout op de juiste manier bewerkt wordt, kan de originele staat weer terugkeren. Zo heeft u al snel weer de vloer van parket waar u destijds verliefd op was!

Wij komen graag bij u langs

Bij Suver wonen verzorgen we al sinds jaar en dag parketrenovaties. Om de mogelijkheden goed in te kunnen schatten, komen we graag eens vrijblijvend bij u langs. In dat geval krijgen we namelijk een nóg beter beeld bij het parket en uw wensen. Op die manier kunnen we samen met u een plan opstellen om uw parket te renoveren.

Afspraak maken

Hoe gaat Suver Wonen te werk?

In eerste instantie komen we dus graag eens vrijblijvend bij u langs. Zo krijgt u een gevoel bij ons als partij en kunnen wij met eigen ogen zien hoe de vloer erbij ligt (en dus uiteindelijk ook een beter advies uitbrengen). Samen met u nemen we uw wensen en behoeftes door en vertellen we wat voor renovatie daarbij past.

Wanneer u besluit dat we uw parketvloer mogen renoveren, gaan we te werk. In dat geval maken we gebruik van machines van de hoogste kwaliteit en kunt u bij ons terecht voor een unieke werkwijze. Alleen op die manier wordt namelijk het beste resultaat voor uw vloer behaald. We gaan als volgt te werk:

  1. We verwijderen de oude toplaag van uw vloer
  2. De krassen (die ontstaan zijn tijdens het kaal schuren) worden weggehaald.
  3. Door de machines aan te sluiten op zeer sterke stofzuigers en te werken met eersteklas schuurpapier, wordt het geheel volledig stofvrij geschuurd.
  4. De gladgeschuurde vloer wordt gepolijst
  5. De vloer wordt behandeld volgens de gekozen afwerking

Wanneer laat ik mijn parketvloer renoveren en wanneer is deze aan vervanging toe?

Dit is vanzelfsprekend altijd het vraagstuk wanneer u uw verouderde of beschadigde parketvloer aan wilt laten pakken. Het hangt natuurlijk altijd af van de mate waarin uw vloer beschadigd of verouderd is, maar in veel gevallen kan uw vloer gerenoveerd worden.

In sommige gevallen kan het dus beter zijn om te kiezen voor een vervanging van uw vloer, maar dat kunnen we samen met u het beste bij u op locatie beoordelen. Plan daarom nú een afspraak in en Suver Wonen komt vrijblijvend bij u langs!

Ook voor een nieuwe vloer kunt u natuurlijk bij Suver Wonen terecht. Wanneer een nieuwe (parket-)vloer daadwerkelijk een beter idee is dan de renovatie van uw vloer, bent u dus ook bij Suver Wonen aan het juiste adres!

Wat zijn de kosten van een parketrenovatie?

Om de kosten van een parketrenovatie goed in te kunnen schatten, is het belangrijk dat wij de situatie bij u op locatie kunnen beoordelen. Dankzij de jarenlange ervaring die wij hebben op dit gebied, kunnen we altijd goed inschatten wat er benodigd is om uw vloer weer als nieuw te maken. Eén en ander hangt ook grotendeels af van de mate van beschadiging of veroudering van uw vloer.

Suver Wonen: voor de hoogste kwaliteit vloeren

Wanneer u een nieuwe vloer aanschaft of uw parketvloer laat renoveren, wilt u hier natuurlijk weer lang van kunnen genieten. Daarom is het belangrijk dat de partij die uw vloer onder handen neemt, secuur en professioneel te werk gaat. Bij Suver Wonen hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wanneer wij de renovatie van uw parketvloer voor onze rekening nemen, weet u dus ook zeker dat u hier weer lang profijt van heeft.

Onderhoud van de vloer

Wanneer uw parketvloer is gerenoveerd, kunnen er een aantal zaken bij helpen om het eindresultaat zo lang mogelijk mooi te houden. Een goed onderhoud van uw vloer speelt hierbij dus een rol. Maar hoe kunt u nu het beste uw vloer onderhouden? Daar proberen we een aantal tips over mee te geven. Denk bijvoorbeeld aan het volgende:

We doen de oplevering van de vloer samen met u. Daarbij zullen we ook een aantal zaken met u doornemen, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van een (nieuw ogende) parketvloer. In eerste instantie is het belangrijk dat de vloer minimaal 12 uur dient te rusten na behandeling door Suver Wonen.

Na deze 12 uur kunt u voorzichtig de vloer betreden, maar het is wel belangrijk om de vloer nog niet veel meer belasting te geven. Mede daarom raden we vaak aan om pas 24 uur na oplevering de meubels die u in de kamer had staan, terug te plaatsen.

Het onderhoud wat hierna volgt, hangt met name af van het soort afwerking dat u heeft gekozen. Bij iedere oplevering overhandigen wij dus ook een complete onderhoudsinstructie, die we even met u door zullen nemen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en kunt u uw vloer op de juiste manier onderhouden.

Suver Wonen maakt uw interieur weer als nieuw!

Niet alleen voor een parketvloer renovatie bent u bij Suver Wonen aan het juiste adres. Ook voor verschillende andere diensten komen we graag bij u langs. Zo kunt u bij ons terecht voor allerlei soorten nieuwe vloeren, nieuwe raambekleding en meerdere soorten deuren. Ook voor verlichting, meubels en woonaccessoires is Suver Wonen uw partner. En is uw trap toe aan een grondige renovatie? Plan ook dan gerust een vrijblijvende afspraak met ons in!

Afspraak maken