Verlichting

Bent u op zoek naar fantastische verlichting voor bij u thuis in de woon- eet of wellicht slaapkamer? Dan komt u helemaal tot uw recht met het aanbod van Suver Wonen! Binnen ons assortiment kunt u verschillende producten vinden die niet alleen zorgen voor meer verlichting, maar ook nog eens behoorlijk sfeerverhogend werken.

Maak een afspraak

Enorme evolutie door de jaren heen

Tegenwoordig bestaat er verlichting in allerlei soorten en maten. Sinds de gloeilamp is uitgevonden, heeft er namelijk een behoorlijke evolutie plaatsgevonden in de producten die met verlichting te maken hebben. Een lamp heeft tegenwoordig immers allang niet meer alleen als functie om een kamer of huis te kunnen verlichten.

Door de verschillende designs die lampen tegenwoordig hebben, kan er naar hartelust worden uitgekozen welke lampen in welke interieurstijl passen. Op die manier heeft u altijd een lamp die niet alleen voor voldoende licht zorgt, maar ook nog eens heel mooi staat of hangt in uw woon- of eetkamer.

Suver Wonen helpt u graag bij deze keuze!

Contact opnemen

Verschillende type verlichting

Onder andere hanglampen en staande lampen, alsook wandverlichting. Voor alle verschillende type verlichting is Suver Wonen het juiste adres. Dankzij de ervaring die wij hebben op dit gebied, kunnen we u altijd helpen bij het kiezen van de juiste type verlichting in de verschillende kamers van uw huis.

verlichting hanglampen

Hanglampen

Hanglampen worden vaak gerekend tot één van de meest populaire vormen van verlichting in Nederland en dat is niet ten onrechte. Een hanglamp kan op meerdere plekken fantastisch hangen en zorgt voor extra sfeer in de kamer. Boven de eettafel wordt bijvoorbeeld in bijna alle gevallen een hanglamp gebruikt.

Suver wonen

Heeft u specifieke wensen?

Of wilt u graag samen de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op! Samen met u kijken we graag naar de inrichting van uw (nieuwe) interieur en vertellen we u graag meer over alles waarvoor u bij Suver Wonen terechtkunt.

Onze werkwijze

Ieder interieuradvies begint met een bezoekje van de interieurstylist. Hij of zij komt graag bij u thuis om te luisteren naar uw wensen en de situatie goed in te schatten. Bij welke kleuren en materialen voelt u zich thuis, en wat maakt voor u een huis een droomhuis? Samen brengt u in kaart welke onderdelen van het interieur aangepakt gaan worden.

Na het bezoek bij u thuis gaat de interieurstylist aan het werk met een uitgebreid interieuradvies. Hierin worden alle onderdelen opgenomen die u samen afgestemd heeft. Voor elk onderdeel wordt een materiaal- en kleurkeuze opgesteld, en een duidelijk stappenplan waarin u terug kunt zien wat u wanneer kunt verwachten qua uitvoer.

Nadat u akkoord heeft gegeven op het interieuradvies, kunnen wij specialisten in gaan schakelen die het advies voor ons kunnen uitvoeren. U wordt volledig ontzorgd en hebt geen omkijken naar de werkzaamheden die in huis gaan gebeuren. Dankzij de duidelijke tijdslijn weet u precies wanneer u van uw nieuwe interieur kunt gaan genieten!

De puntjes op de i: de uiteindelijke sfeer in huis zit hem vaak in de details. Indien gewenst kunnen we uw huis ook voorzien van de juiste woonaccessoires, en ook raambekleding en verlichting zijn belangrijke details die een interieur kunnen maken of breken.

Contact opnemen

Staande lampen

Naast hanglampen, kunt u bij ons ook terecht voor staande lampen. Ook staande lampen beschikken vaak over een fantastisch design en komen daarmee het uiterlijk van de kamer waarin u de lamp plaatst, ten goede. Hanglampen kunnen ook uitstekend dienst doen wanneer u bijvoorbeeld lekker ontspannen een boek wilt kunnen lezen op de bank.

verlichting staande lampen
verlichting wandlampen

Wandlampen

Naast de eerder genoemde soorten verlichting, kunt u ook voor andere soorten verlichting bij ons terecht. Neem bijvoorbeeld wandlampen. Wandlampen zijn ideaal voor verlichting van een gedeelte van de kamer en worden aan de muur gemonteerd. Wandlampen kunnen bijvoorbeeld worden opgehangen boven een mooi dressoir of andere soort meubel die u duidelijk naar voren wilt laten komen.

Fellere verlichting of dimlichten

Op een bepaalde plek binnenshuis kan het een goed idee zijn om te kiezen voor wat fellere verlichting, waar op andere plekken misschien meer een dimlicht past. Door verschillende vormen van verlichting te combineren in uw interieur, kunt u er een fantastisch ogend (en verlicht) geheel van maken bij u in huis.

verlichting dimbaar

Meerdere soorten lampen

Voor praktisch alle soorten verlichting kunt u bij Suver Wonen terecht. Met de verlichting uit ons assortiment zet u helemaal de sfeer neer die u voor ogen heeft. Door het uitgebreide assortiment op het gebied van verlichting kunt u kiezen voor lampen van verschillende afmetingen, vormen en kleuren.

verlichting advies op maat

Doe inspiratie op met Suver Wonen

Heeft u al een idee welke kant u op wilt qua verlichting? Dan zoeken wij daar graag de juiste producten voor u bij. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u hier juist helemaal nog niet een echt idee bij heeft en in dat geval adviseren we u graag. Bij Suver Wonen weten we altijd welke soort inrichting helemaal aansluit op uw wensen en behoeftes.

Daarom komen we graag vrijblijvend bij u langs, om samen met u te kijken naar de interieurstijl die het beste bij uw woning kan passen. Zo weet u zeker dat u tot in lengte van jaren heerlijk comfortabel kunt genieten van de juiste sfeer in uw huis! Plan daarom gerust een afspraak in met één van onze adviseurs.

Neem contact met ons op