Suver Wonen

Over ons

Vanuit een passie voor woninginrichting van uw huis een thuis maken: dat is waar Suver Wonen zich al sinds 1998 mee bezig houdt. Onze 25 jaar ervaring ziet u direct terug in de projecten die we opleveren: stijlvolle interieurs waar met liefde en aandacht aan gewerkt is. Wij zijn pas tevreden als u zich 100% op uw gemak voelt in uw woning.

Onze filosofie

Kwaliteit en vakmanschap

Bij Suver Wonen staan we voor kwaliteit zonder compromissen. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor uw woning. Onze specialisten brengen uniek vakmanschap met zich mee, waarmee ze uw interieur moeiteloos naar een hoger niveau kunnen tillen. In ieder onderdeel van uw inrichting maken we graag het verschil. We hechten hierbij waarde aan samenhang in uw interieur, een hoog niveau van afwerking en een persoonlijke samenwerking.

Totaalpakket

Een complete oplossing voor uw interieur

We kunnen ieder onderdeel van uw interieur voor u verzorgen. Of u nu een vloer wil laten leggen, raambekleding wil laten aanbrengen, of uw complete interieur wil laten vernieuwen: we nemen het u graag uit handen! Door met experts te werken die het klappen van de zweep kennen en goed onderling samenwerken, wordt uw interieur vernieuwen een moeiteloze ervaring.

Marco Cusiël

Oprichter en eigenaar van Suver Wonen

Maatwerk voor iedere situatie

Bestaande woning of nieuwbouwhuis

Misschien woont u al jarenlang in hetzelfde huis, en is uw interieur toe aan een complete renovatie. Of betreedt u binnenkort een bestaande woning, waarin de sfeer en inrichting helemaal niet naar uw smaak is. Wat uw situatie ook is, bij Suver Wonen weet u dat uw interieur in goede handen is! Ook het blanke canvas van een nieuwbouwwoning kunnen we omtoveren naar een huis om van te houden. Zodra u de sleutel hebt, kunnen wij van start!

Persoonlijk advies

Oog voor uw wensen

Onze aanpak verschilt van andere woninginrichters door de persoonlijke connectie die we met u maken. Dat is voor ons een onmisbaar startpunt. Vanuit daar gaan we aan de slag om uw wensen door te vertalen naar uw nieuwe interieur. Neem gerust eens contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We komen graag naar u toe!

meubels advies op maat
Persoonlijk advies

Oog voor uw wensen

Onze specialisten zijn van alle markten thuis. Van een nieuwe vloer of een traprenovatie, tot een compleet nieuw interieur. Allemaal met de grootste aandacht voor uw persoonlijke wensen. Wat kunnen we voor u betekenen?

Afspraak maken Contact