Vinyl

Vinyl is misschien niet het eerste materiaal waar u aan denkt als u een vloer gaat bekleden. Toch kent dit materiaal vele voordelen, en is het inzetbaar in nagenoeg alle vertrekken in huis! De tijd dat vloerzeil een goedkoop ogend materiaal was, is gelukkig allang voorbij. Tegenwoordig is vinyl te verkrijgen in veel stijlvolle afwerkingen, niet te onderscheiden van het echte materiaal. Interesse? Laat onze adviseurs u meer vertellen over de voordelen van een vinyl vloer en laat u verrassen door de vele mogelijkheden! We komen op afspraak graag bij u thuis.

Maak een afspraak

Stijlvol zeil voor uw vloer

Vinyl vloeren zijn een klasse apart. Waar het in de volksmond ook wel als vloerzeil bekend staat, is dat eigenlijk een oneerbiedige naam voor dit veelzijdige materiaal. Vinyl vloeren zijn zoveel meer dan simpel zeil voor uw vloer! Dit soepele materiaal laat zich makkelijk leggen en is verrassend betaalbaar. Niet zo gek dat veel mensen dus voor vinyl kiezen.

Suver Wonen helpt u graag bij deze keuze!

Contact opnemen
vinyl visgraat

Vinyl vloer in betonlook of houtlook

De meeste mensen denken bij vinyl vloeren aan de effen kleuren of tegelpatronen die vroeger in keukens en andere vochtige ruimtes gebruikt werden. Tegenwoordig heeft u gelukkig de keuze uit veel meer ontwerpen als u kiest voor vinyl. Wat dacht u van een vinyl vloer in betonlook, als aanvulling op een industrieel interieur? Ook heeft een vinyl vloer in een houtlook een prachtige uitstraling: ideaal als u bijvoorbeeld de kleur van uw parketvloer door wilt leggen in de keuken. Vinyl vloeren zijn allround inzetbaar!

Vinyl tegel of per strekkende meter

Vinyl vloeren zijn op verschillende manieren te leggen. Voor een optimaal glad effect gebruiken we vinyl per strekkende meter, die perfect op maat afgesneden wordt. Maar u kunt ook denken aan een vinyl tegel: makkelijk en flexibel te leggen met een effen effect of met een patroon. Vinyl kan in beide gevallen zonder ondervloer gelegd worden, en zelfs bovenop een bestaande vloer geplaatst worden.

vinyl grijs
Suver wonen

Heeft u specifieke wensen?

Of wilt u graag samen de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op! Samen met u kijken we graag naar de inrichting van uw (nieuwe) interieur en vertellen we u graag meer over alles waarvoor u bij Suver Wonen terechtkunt.

Onze werkwijze

Ieder interieuradvies begint met een bezoekje van de interieurstylist. Hij of zij komt graag bij u thuis om te luisteren naar uw wensen en de situatie goed in te schatten. Bij welke kleuren en materialen voelt u zich thuis, en wat maakt voor u een huis een droomhuis? Samen brengt u in kaart welke onderdelen van het interieur aangepakt gaan worden.

Na het bezoek bij u thuis gaat de interieurstylist aan het werk met een uitgebreid interieuradvies. Hierin worden alle onderdelen opgenomen die u samen afgestemd heeft. Voor elk onderdeel wordt een materiaal- en kleurkeuze opgesteld, en een duidelijk stappenplan waarin u terug kunt zien wat u wanneer kunt verwachten qua uitvoer.

Nadat u akkoord heeft gegeven op het interieuradvies, kunnen wij specialisten in gaan schakelen die het advies voor ons kunnen uitvoeren. U wordt volledig ontzorgd en hebt geen omkijken naar de werkzaamheden die in huis gaan gebeuren. Dankzij de duidelijke tijdslijn weet u precies wanneer u van uw nieuwe interieur kunt gaan genieten!

De puntjes op de i: de uiteindelijke sfeer in huis zit hem vaak in de details. Indien gewenst kunnen we uw huis ook voorzien van de juiste woonaccessoires, en ook raambekleding en verlichting zijn belangrijke details die een interieur kunnen maken of breken.

Contact opnemen

Persoonlijk advies op maat

Bij Suver Wonen vinden we het belangrijk dat u een vloer kiest waar u jaren mee vooruit kunt. Ook als u geïnteresseerd bent in een vinyl vloer komen we eerst graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken en samen de juiste vloer voor uw gebruik uit te kiezen. Door de ruimte ter plaatse te kunnen bekijken, kunnen we een goede inschatting maken welk type vloer het beste voor u werkt.

vloerverwaming

Ook geschikt voor vloerverwarming

Net zoals al onze vloersoorten zijn onze vinyl vloeren geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. In veel moderne huizen vinden we geen radiatoren meer en is de verwarming weggewerkt onder de vloer. Wel is dan het belangrijk dat de bovenliggende vloer hierop afgestemd is, zodat deze de warmte goed doorlaat en geen schade ondervindt van wisselingen in temperatuur. Vinyl is uitstekend warmtedoorlatend en kan perfect omgaan met wisselende temperaturen: een uitstekende keuze voor vloerverwarming.