Gordijnen

Door slim te werken met gordijnen bepaalt u niet alleen de lichtinval in huis, u creëert er ook een bepaalde warmte mee in uw interieur. Luxe stoffen geven een prettige aanblik en kunnen ook nog eens een aantrekkelijk kleurdetail vormen. Ook helpt het gebruik van mooie stoffen bij het verbeteren van de akoestiek in huis: het ophangen van gordijnen zal holle geluiden zeer zeker verminderen. Wilt u meer weten over onze collectie? Maak dan direct een afspraak: één van onze specialisten in raamdecoratie komt graag bij u langs.

Maak een afspraak

Gordijnen op maat voor elke raampartij

De mooiste gordijnen maken wij graag voor u op maat. Alleen met maatwerk krijgt u namelijk raamdecoratie die precies aansluit op de maten van uw raamkozijnen. Ook voor ongebruikelijke maten ramen en deuren kunt u zo prachtige raambekleding laten maken. Gordijnen op maat zien er altijd verzorgder uit dan varianten die u kant en klaar in de winkel koopt: gun uzelf en uw interieur dus ook de luxe van gordijnen op maat en ontdek hoe ze het niveau van uw inrichting een boost geven!

Suver Wonen helpt u graag bij deze keuze!

Contact opnemen

Verduisterende of inbetween gordijnen?

Bij het kiezen van de juiste raambekleding is de gewenste mate van lichtinval erg belangrijk. Wilt u het licht volledig weghouden uit uw kamer? Bij verduisterende gordijnen gaat helaas ook het uitzicht naar buiten volledig verloren. Wil u het zonlicht licht afremmen en uw zicht naar buiten behouden? Dan zijn inbetween gordijnen een goede keuze. Een ander voordeel van dit type raamdecoratie is dat het de inkijk van buitenaf beperkt: ideaal als u wat meer privacy wilt in deze ruimte.

Gordijnen voor woonkamer of slaapkamer

Iedere ruimte in huis vraagt een andere aanpak op het gebied van raambekleding. Bent u op zoek naar gordijnen voor de woonkamer, of gordijnen voor de slaapkamer? Of wilt u het hele huis voorzien van nieuwe raambekleding? Voor elke wens kunnen wij een gedetailleerd advies uitbrengen: we helpen van A tot Z. Bij gordijnen voor de woonkamer houden we rekening met flexibiliteit op het gebied van lichtinval, en bij gordijnen voor de slaapkamer is de perfecte verduistering voor veel mensen essentieel. We luisteren graag naar wat belangrijk voor u is in deze ruimtes!

Gordijnen kant en klaar bij u geleverd

Voor welk type raamdecoratie u ook gaat, wij zijn trots op het maatwerk dat we voor onze klanten kunnen leveren. Na een adviesgesprek bij u thuis kiezen we samen de gordijnen die het beste passen voor uw gebruik, en vindt er een gedetailleerde inmeting plaats. Zo weet u zeker dat uw raamdecoratie altijd perfect op maat gemaakt wordt. Uw gordijnen worden kant en klaar bij u afgeleverd, inclusief bevestigingsmaterialen. En wilt u uw raamdecoratie door ons laten ophangen? Ook dat nemen we u graag uit handen.

Suver wonen

Heeft u specifieke wensen?

Of wilt u graag samen de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op! Samen met u kijken we graag naar de inrichting van uw (nieuwe) interieur en vertellen we u graag meer over alles waarvoor u bij Suver Wonen terechtkunt.

Onze werkwijze

Ieder interieuradvies begint met een bezoekje van de interieurstylist. Hij of zij komt graag bij u thuis om te luisteren naar uw wensen en de situatie goed in te schatten. Bij welke kleuren en materialen voelt u zich thuis, en wat maakt voor u een huis een droomhuis? Samen brengt u in kaart welke onderdelen van het interieur aangepakt gaan worden.

Na het bezoek bij u thuis gaat de interieurstylist aan het werk met een uitgebreid interieuradvies. Hierin worden alle onderdelen opgenomen die u samen afgestemd heeft. Voor elk onderdeel wordt een materiaal- en kleurkeuze opgesteld, en een duidelijk stappenplan waarin u terug kunt zien wat u wanneer kunt verwachten qua uitvoer.

Nadat u akkoord heeft gegeven op het interieuradvies, kunnen wij specialisten in gaan schakelen die het advies voor ons kunnen uitvoeren. U wordt volledig ontzorgd en hebt geen omkijken naar de werkzaamheden die in huis gaan gebeuren. Dankzij de duidelijke tijdslijn weet u precies wanneer u van uw nieuwe interieur kunt gaan genieten!

De puntjes op de i: de uiteindelijke sfeer in huis zit hem vaak in de details. Indien gewenst kunnen we uw huis ook voorzien van de juiste woonaccessoires, en ook raambekleding en verlichting zijn belangrijke details die een interieur kunnen maken of breken.

Contact opnemen

Verschillende variaties

Naast klassieke hangende gordijnen is er een wereld aan raambekleding te ontdekken bij Suver Wonen. Alles om uw huis tot een thuis te maken. Gaat u voor een klassieke variant op rail of heeft u liever een rolgordijn, een vouwgordijn of speelse plisségordijnen? Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden of verken de collectie via onze website.

Advies op maat

Bij Suver Wonen staat maatwerk hoog in het vaandel. We luisteren zorgvuldig naar uw wensen voor uw raambekleding en maken dan samen met u een compleet plan voor de raamdecoratie voor iedere ruimte. Neem contact met ons op om een vrijblijvend gesprek in te plannen, dan vertellen wij in detail wat we voor u kunnen doen. En heeft u vragen over ons assortiment? Ook dan staan we natuurlijk voor u klaar.

Neem contact met ons op