Laminaat

Met een laminaatvloer creëert u in een handomdraai een stijlvolle look voor elke kamer. De tijd dat goedkoop laminaat een slechte keuze was op het gebied van kwaliteit, is definitief voorbij: in onze selectie laminaat van Elements Flooring vindt u voor elk budget een kwalitatief hoogwaardige vloer. Kenmerkend aan deze serie is de bijzonder slijtvaste toplaag, die zorgt dat uw vloer jaren meegaat. Wist u dat sommige laminaatvloeren zo bestendig zijn tegen invloeden van buitenaf, dat u ze zelfs in de keuken of badkamer kunt laten leggen? Een adviseur komt graag bij u langs om u alles te vertellen over onze laminaatvloeren.

Maak een afspraak

Voor elk interieur een passend design

Laminaat is vooral bekend in de populaire houtdessins, maar er is meer mogelijk. Ook als u voor een andere look wilt gaan, bijvoorbeeld een tegellook, dan is laminaat een uitstekende keuze. Er is ontzettend veel mogelijk met deze voordelige vloersoort! Zo weten we zeker dat we niet alleen voor iedere portemonnee, maar ook voor iedere woonstijl een passende laminaatvloer aan kunnen bieden.

laminaat voor elk interieur
laminaat visgraat

Spelen met legrichting en legpatronen

Wilt u meer levendigheid aanbrengen in uw vloer? Slim gebruik maken van de ruimte? Vraag onze adviseur dan eens naar de verschillende mogelijkheden om een laminaatvloer te leggen. Door te experimenteren met de legrichting en diverse legpatronen, haalt u misschien wel meer uit de ruimte waar u mee werkt. Waar een legrichting in de lengte logisch lijkt, kan in de breedte leggen soms optisch beter werken. En waar een wildverband legpatroon voor de hand ligt, is visgraat laminaat soms net wat stijlvoller. Wij adviseren, u kiest!

Uitstekende kwaliteit laminaat

Het niveau van laminaatvloeren is in de laatste decennia behoorlijk gestegen. Waar ze vroeger erg slijtgevoelig waren en de patronen in de vloer toch wel zichtbaar imitaties waren, zijn ze nu nauwelijks nog van het echte materiaal te onderscheiden. Met name de laminaatsoorten in houtdessins hebben hier echt flinke sprongen gemaakt. U kunt tegenwoordig dus met een gerust hart voor laminaat kiezen: zelfs goedkoop laminaat is bij ons van een behoorlijke standaard, die niet onder doet voor andere vloeren.

Specifieke wensen?

Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Afspraak maken
laminaat keuken

Ook geschikt voor keukens en badkamers

Een groot deel van onze Elements Flooring collectie is dermate geïmpregneerd, dat het zelfs prima in vochtige ruimtes als keukens en badkamers te leggen is. U hoeft niet bang te zijn dat uw vloer direct kromtrekt, opbolt of beschadigt als hij in aanraking komt met water: de HDF drager is bij deze soorten laminaat geheel watervast gemaakt. Informeer bij onze adviseur naar dit geavanceerde type laminaat!

Suver wonen

Heeft u specifieke wensen?

Of wilt u graag samen de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op! Samen met u kijken we graag naar de inrichting van uw (nieuwe) interieur en vertellen we u graag meer over alles waarvoor u bij Suver Wonen terechtkunt.

Onze werkwijze

Ieder interieuradvies begint met een bezoekje van de interieurstylist. Hij of zij komt graag bij u thuis om te luisteren naar uw wensen en de situatie goed in te schatten. Bij welke kleuren en materialen voelt u zich thuis, en wat maakt voor u een huis een droomhuis? Samen brengt u in kaart welke onderdelen van het interieur aangepakt gaan worden.

Na het bezoek bij u thuis gaat de interieurstylist aan het werk met een uitgebreid interieuradvies. Hierin worden alle onderdelen opgenomen die u samen afgestemd heeft. Voor elk onderdeel wordt een materiaal- en kleurkeuze opgesteld, en een duidelijk stappenplan waarin u terug kunt zien wat u wanneer kunt verwachten qua uitvoer.

Nadat u akkoord heeft gegeven op het interieuradvies, kunnen wij specialisten in gaan schakelen die het advies voor ons kunnen uitvoeren. U wordt volledig ontzorgd en hebt geen omkijken naar de werkzaamheden die in huis gaan gebeuren. Dankzij de duidelijke tijdslijn weet u precies wanneer u van uw nieuwe interieur kunt gaan genieten!

De puntjes op de i: de uiteindelijke sfeer in huis zit hem vaak in de details. Indien gewenst kunnen we uw huis ook voorzien van de juiste woonaccessoires, en ook raambekleding en verlichting zijn belangrijke details die een interieur kunnen maken of breken.

Contact opnemen

Ondervloeren laminaat

Een deel van ons advies concentreert zich op de ondervloer bij uw laminaat. Welke ondervloer we voor uw laminaat kiezen, is namelijk bepalend voor de mate van geluidsdemping die uw vloer meebrengt. Gelukkig is de keuze hierin erg breed: zelfs als u in een appartement woont met een 10db geluidsnorm, hebben wij een passende ondervloer voor uw laminaat. Aan alles is gedacht!

Advies aan huis

Bij Suver Wonen geloven we dat een gepersonaliseerde aanpak de mooiste vloeren oplevert. Daarom komen we graag bij u thuis voor een adviesgesprek, alvorens we uw laminaatvloer gaan bestellen en leggen. Een persoonlijk gesprek is belangrijk om uw wensen goed in kaart te kunnen brengen, en uw woonsituatie goed in te kunnen schatten. Alleen als u 100% tevreden bent, zijn wij ook tevreden.

vloerverwaming

Laminaat en vloerverwarming

Steeds meer moderne woningen zijn voorzien van vloerverwarming. Heerlijk: geen radiatoren meer die uw woongenot belemmeren, de warmte komt van onderen. Alleen: vaak blijft het opletten of de bovenliggende vloer wel geschikt is voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Met het laminaat van Elements Flooring vormt dit gelukkig geen enkel probleem: al het laminaat in deze serie is uitstekend geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.