Elements Flooring PVC

Pvc is tegenwoordig veruit de populairste keuze voor een nieuwe vloer. Niet zo vreemd, want pvc is enorm veelzijdig en in vele ruimtes te gebruiken. Pvc werkt geluidsisolerend, is waterafstotend en is in zoveel dessins te verkrijgen dat u het nog moeilijk zult krijgen met kiezen. Gaat u voor een klassiek houtpatroon, of toch voor een stoere betonlook? Onze adviseurs laten u graag kennismaken met deze prachtige vloeren: maak een afspraak en laat u verrassen door de mogelijkheden van een pvc vloer!

Maak een afspraak

Voor elk interieur de juiste look

Bij Suver Wonen werken we met de pvc vloeren uit de Elements Flooring collectie. Dit topmerk onderscheidt zich door een enorme variëteit aan dessins en afwerkingen, een bijzonder sterk kliksysteem en een uitzonderlijk slijtvaste toplaag. De natuurlijke afwerking van deze vloeren is uniek: u zult niet weten dat het om pvc vloer gaat, tot u hem van heel dichtbij inspecteert. De uitstraling van klassieke vloeren en het gemak van pvc! U kunt kiezen uit de volgende dessins voor uw pvc vloer:

Suver Wonen helpt u graag bij deze keuze!

Contact opnemen

Persoonlijk advies

Bij Suver Wonen hechten we veel waarde aan gedegen advies. Onze vloerspecialisten komen dan ook graag bij u thuis om uw wensen te bespreken. We inspecteren dan de ruimte die u graag wilt bekleden met een pvc vloer, en bekijken of deze ruimte er ook daadwerkelijk geschikt voor is. En we kijken of een pvc vloer het beste op uw wensen voor deze ruimte aansluit! Voor ons is de plaatsing van een vloer pas geslaagd als u helemaal tevreden bent.

Pvc in visgraat of een ander legpatroon

In ons advies voor uw vloer nemen we ook het legpatroon en de legrichting mee. Op dit moment zijn pvc vloeren in visgraat patroon erg populair, maar misschien gaat u wel liever voor een klassiek wildverband met rechte stroken. En ook een tegelpatroon is bijvoorbeeld mogelijk. Wij zullen u altijd vertellen welk patroon en welke legrichting het meeste recht doet aan uw ruimte. De juiste legwijze kan visueel erg veel doen voor de kamer waarin uw pvc vloer geplaatst wordt.

pvc vloeren visgraat
pvc vloeren

De voordelen van klik pvc

Een pvc vloer leggen wordt wel heel erg gemakkelijk met het klik pvc uit de Elements Flooring collectie. Het kliksysteem zorgt ervoor dat leggen supersnel gaat, en dat de vloer enorm stabiel ligt, zonder de ondervloer te beschadigen. Uw pvc vloer vervangen is dus ook pijnloos en gemakkelijk! Wilt u uw pvc vloer laten leggen door onze vloerspecialisten? Dat is geen enkel probleem; wij nemen u graag het werk uit handen. Maar met klik pvc kunt u het ook eenvoudig zelf doen: een pvc vloer leggen is met deze techniek zo ontzettend simpel dat zelfs iemand zonder ervaring of specialistisch gereedschap het kan doen.

Hoe onderhoud ik mijn pvc vloer?

Veel producenten laten u graag geloven dat een pvc vloer compleet onderhoudsvrij is. Wij vertellen u liever hoe het werkelijk zit en hoe optimaal onderhoud van een pvc vloer eruit ziet. Zodat u zo lang mogelijk van uw vloer kunt genieten! In de kern is dit type vloer inderdaad erg slijt- en krasvast, maar in de loop van de jaren zult u namelijk toch merken dat er her en der krassen zullen ontstaan door dagelijks gebruik. Ook is het slijten van de PU-toplaag over de jaren onvermijdelijk. Gedegen advies gaat bij ons vergezeld van een goed onderhoudsplan voor uw vloer: wij helpen u graag het maximale uit uw pvc vloer te halen.

Suver wonen

Heeft u specifieke wensen?

Of wilt u graag samen de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op! Samen met u kijken we graag naar de inrichting van uw (nieuwe) interieur en vertellen we u graag meer over alles waarvoor u bij Suver Wonen terechtkunt.

Onze werkwijze

Ieder interieuradvies begint met een bezoekje van de interieurstylist. Hij of zij komt graag bij u thuis om te luisteren naar uw wensen en de situatie goed in te schatten. Bij welke kleuren en materialen voelt u zich thuis, en wat maakt voor u een huis een droomhuis? Samen brengt u in kaart welke onderdelen van het interieur aangepakt gaan worden.

Na het bezoek bij u thuis gaat de interieurstylist aan het werk met een uitgebreid interieuradvies. Hierin worden alle onderdelen opgenomen die u samen afgestemd heeft. Voor elk onderdeel wordt een materiaal- en kleurkeuze opgesteld, en een duidelijk stappenplan waarin u terug kunt zien wat u wanneer kunt verwachten qua uitvoer.

Nadat u akkoord heeft gegeven op het interieuradvies, kunnen wij specialisten in gaan schakelen die het advies voor ons kunnen uitvoeren. U wordt volledig ontzorgd en hebt geen omkijken naar de werkzaamheden die in huis gaan gebeuren. Dankzij de duidelijke tijdslijn weet u precies wanneer u van uw nieuwe interieur kunt gaan genieten!

De puntjes op de i: de uiteindelijke sfeer in huis zit hem vaak in de details. Indien gewenst kunnen we uw huis ook voorzien van de juiste woonaccessoires, en ook raambekleding en verlichting zijn belangrijke details die een interieur kunnen maken of breken.

Contact opnemen
vloerverwaming

Pvc vloeren en vloerverwarming

Net zoals alle vloeren in de Elements Flooring collectie is de serie pvc vloeren in deze collectie perfect geschikt voor gebruik met vloerverwarming. Dankzij de lage isolatiewaarde van pvc geeft het de warmte goed door naar boven en is uw volledige ruimte snel op een aangename temperatuur. Laat één van onze adviseurs u meer vertellen over de mogelijkheden van een pvc vloer met vloerverwarming!