Woonaccessoires

Met woonaccessoires kunt u uw inrichting helemaal compleet maken. Woonaccessoires worden vaak gezien als accessoires die ervoor zorgen dat uw hele woon-, slaap- of eetkamer tot één geheel kan worden gemaakt. Wanneer u op zoek bent naar hoogwaardige woonaccessoires, is Suver Wonen uw adres!

Maak een afspraak

Woonaccessoires worden vaak gezien als de laatste zet, de laatste stap die nodig is om uw inrichting compleet te maken. Voor de aanschaf van de accessoires heeft u waarschijnlijk al verschillende andere meubelen gekocht, waarmee u binnenskamers een bepaalde stijl heeft neergezet. De woonaccessoires kunt u vervolgens selecteren op hoe ze wel of niet passen in uw interieur.

Uitgangspunt bij het zoeken van nieuwe woonaccessoires is dan ook vaak de huidige inrichting van de woning waarvoor de accessoires worden gekocht. Ervaart u dat het lastig is om de juiste accessoires voor in uw woning te vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag een keer vrijblijvend bij u langs om samen met u op zoek te gaan naar de meest geschikte accessoires.

Suver Wonen helpt u graag bij deze keuze!

Contact opnemen
Suver wonen

Heeft u specifieke wensen?

Of wilt u graag samen de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op! Samen met u kijken we graag naar de inrichting van uw (nieuwe) interieur en vertellen we u graag meer over alles waarvoor u bij Suver Wonen terechtkunt.

Onze werkwijze

Ieder interieuradvies begint met een bezoekje van de interieurstylist. Hij of zij komt graag bij u thuis om te luisteren naar uw wensen en de situatie goed in te schatten. Bij welke kleuren en materialen voelt u zich thuis, en wat maakt voor u een huis een droomhuis? Samen brengt u in kaart welke onderdelen van het interieur aangepakt gaan worden.

Na het bezoek bij u thuis gaat de interieurstylist aan het werk met een uitgebreid interieuradvies. Hierin worden alle onderdelen opgenomen die u samen afgestemd heeft. Voor elk onderdeel wordt een materiaal- en kleurkeuze opgesteld, en een duidelijk stappenplan waarin u terug kunt zien wat u wanneer kunt verwachten qua uitvoer.

Nadat u akkoord heeft gegeven op het interieuradvies, kunnen wij specialisten in gaan schakelen die het advies voor ons kunnen uitvoeren. U wordt volledig ontzorgd en hebt geen omkijken naar de werkzaamheden die in huis gaan gebeuren. Dankzij de duidelijke tijdslijn weet u precies wanneer u van uw nieuwe interieur kunt gaan genieten!

De puntjes op de i: de uiteindelijke sfeer in huis zit hem vaak in de details. Indien gewenst kunnen we uw huis ook voorzien van de juiste woonaccessoires, en ook raambekleding en verlichting zijn belangrijke details die een interieur kunnen maken of breken.

Contact opnemen
woonaccessoires bijzettafel cactus

Verschillende soorten accessoires

Wellicht heeft u al wat accessoires aangeschaft en heeft u er nog slechts een paar nodig om uw inrichting helemaal compleet te maken. Of u bent juist op zoek naar veel verschillende accessoires. Welke kant de zoektocht ook opgaat, bij Suver Wonen helpen we u graag aan fantastische accessoires voor in uw woning.

De accessoires kunnen dienen als echte ‘eyecatchers’ voor mensen die uw huis binnenstappen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook producten die wat minder opvallend zijn, maar juist heel erg mooi zijn wanneer ze door uw bezoek ‘ontdekt’ worden. Alles over de verschillende woonaccessoires die er zijn en de functie ervan, kunnen wij u bij Suver Wonen vertellen.

Bij Woonaccessoires kunt u denken aan de (over het algemeen) wat kleinere producten in uw kamers in huis. Denk bijvoorbeeld aan kussens, spiegels, opbergmanden, wandplanken en verschillende andere producten voor aan de muur. De verschillende soorten woonaccessoires zijn er eigenlijk teveel om op te noemen, waardoor u altijd producten vindt die perfect staan in uw huis.

Suver Wonen: hét adres voor de complete inrichting van uw huis

Hierboven hebben we het vooral toegespitst op woonaccessoires, maar u kunt voor de hele inrichting van uw woning bij Suver Wonen terecht. Naast woonaccessoires vindt u namelijk ook verschillende vloeren, meubels en raamdecoratie in ons assortiment terug. Ook voor bijvoorbeeld de verlichting van uw huis, bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij Suver Wonen willen we graag dat u lang kunt genieten van uw meubels, raamdecoratie, vloeren of verlichting. Daarom zorgen we ervoor dat ook bij dit soort producten (net als bij de woonaccessoires) kwaliteit hoog in het vaandel staat. Bovendien komen we graag bij u op locatie langs, zodat we samen kunnen kijken naar de inrichting die u voor ogen heeft.

Plan een bezoek in
woonaccessoires
woonaccessoires klok lamp kussen

Advies op maat

Heeft u twijfels over de juiste woonaccessoires? Of wordt u graag voorzien van andere tips met betrekking tot de inrichting van uw interieur? Plan dan een vrijblijvende afspraak in met één van onze medewerkers! In dat geval komen we bij u langs om samen met u uw wensen door te nemen. Zo weet u zeker dat u uiteindelijk een wel doordachte keuze kunt gaan maken.