Stalen deuren

Tegenwoordig wordt er in veel interieur designs gekozen voor stalen deuren. Dat is ook niet zo gek, want stalen deuren kunnen een prachtige uitstraling meegeven aan de verschillende kamers in uw woning. Stalen deuren staan er om bekend dat ze wat dikker zijn dan normale deuren en hebben een luxe uitstraling. Bent u benieuwd naar ons aanbod aan stalen deuren? Kijk dan snel verder op deze pagina.

Maak een afspraak

Voordelen stalen deuren

Het aanschaffen van stalen deuren voor de kamers in uw huis kent meerdere voordelen. Eén van de voordelen hebben we al even genoemd, namelijk de prachtige en luxe uitstraling die een stalen deur met zich meebrengt. Er zijn echter meer voordelen waarvan u kunt profiteren, mocht u ervoor kiezen om bij Suver Wonen een deur van staal aan te schaffen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

Stalen deuren van hoge kwaliteit

Wanneer u uiteindelijk besluit om stalen deuren aan te schaffen, wilt u hier natuurlijk lange tijd van kunnen genieten. Een stalen deur moet tot in lengte van jaren dienstdoen als een stevige deur in uw huis. Bovendien dient de uitstraling van de stalen deur ook van een hoog niveau te blijven.

Daarom zorgen we er bij Suver Wonen voor dat al onze producten van uitstekende kwaliteit zijn. Met de aanschaf van één van de stalen deuren uit ons assortiment weet u dus zeker dat u niet alleen de beschikking heeft over een prachtige deur, maar ook dat u hier binnenskamers lang profijt van heeft.

Divers assortiment

Wanneer u op zoek bent naar een stalen deur, wilt u vast kunnen kiezen uit meerdere opties. De verschillen tussen bepaalde stalen deuren kunnen er immers voor zorgen dat u een voorkeur heeft. Daarom zorgen we er bij Suver Wonen voor dat u altijd voldoende te kiezen heeft. Zo kunt u helemaal gaan voor de stalen deur die het beste aansluit op de inrichting van uw huis!

En twijfelt u nog over de juiste stalen deur voor in uw huis? Dan helpen we u graag een handje op weg. Dankzij de ervaring die wij hebben op het gebied van stalen deuren, kunnen we u vaak helpen bij uw zoektocht naar de meest geschikte stalen deuren voor de kamers van uw huis.

stalen deuren
Suver wonen

Heeft u specifieke wensen?

Of wilt u graag samen de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op! Samen met u kijken we graag naar de inrichting van uw (nieuwe) interieur en vertellen we u graag meer over alles waarvoor u bij Suver Wonen terechtkunt.

Onze werkwijze

Ieder interieuradvies begint met een bezoekje van de interieurstylist. Hij of zij komt graag bij u thuis om te luisteren naar uw wensen en de situatie goed in te schatten. Bij welke kleuren en materialen voelt u zich thuis, en wat maakt voor u een huis een droomhuis? Samen brengt u in kaart welke onderdelen van het interieur aangepakt gaan worden.

Na het bezoek bij u thuis gaat de interieurstylist aan het werk met een uitgebreid interieuradvies. Hierin worden alle onderdelen opgenomen die u samen afgestemd heeft. Voor elk onderdeel wordt een materiaal- en kleurkeuze opgesteld, en een duidelijk stappenplan waarin u terug kunt zien wat u wanneer kunt verwachten qua uitvoer.

Nadat u akkoord heeft gegeven op het interieuradvies, kunnen wij specialisten in gaan schakelen die het advies voor ons kunnen uitvoeren. U wordt volledig ontzorgd en hebt geen omkijken naar de werkzaamheden die in huis gaan gebeuren. Dankzij de duidelijke tijdslijn weet u precies wanneer u van uw nieuwe interieur kunt gaan genieten!

De puntjes op de i: de uiteindelijke sfeer in huis zit hem vaak in de details. Indien gewenst kunnen we uw huis ook voorzien van de juiste woonaccessoires, en ook raambekleding en verlichting zijn belangrijke details die een interieur kunnen maken of breken.

Contact opnemen
stalen deuren

Suver Wonen: voor de complete inrichting van uw huis

Dankzij de ruime ervaring op het gebied van stalen deuren, kunt u altijd bij ons terecht voor de deur waar u naar op zoek bent. Bij Suver Wonen helpen we u graag bij het inrichten van uw huis. Stalen deuren is dan ook niet het enige waarvoor u bij ons terechtkunt. Voor de complete inrichting van uw huis bent u bij ons aan het juiste adres.

Dus of u nu uw nieuw gekochte huis wilt gaan inrichten of de binnenkant van uw huidige pand aan een grondige renovatie wilt onderwerpen, in beide gevallen kunnen onze experts u daar op de juiste manier bij helpen. Voor we hier een goed plan voor op kunnen stellen, willen we graag eens samen met u uw behoeftes doornemen.

We komen graag bij u langs

Voor we een voorstel maken, komen we dus graag eens vrijblijvend bij u langs. Op die manier kunnen we de sfeer die u wilt neerzetten in uw huis namelijk alvast beter ‘proeven’. Samen met u kijken we vervolgens naar de mogelijkheden (en eventuele onmogelijkheden) op het gebied van interieurinrichting. Dit doen we uiteraard aan de hand van de wensen die u wellicht al heeft.

Dit soort voorbereidingen zorgt er in het algemeen voor dat u minder snel voor verrassingen komt te staan. Wij weten vaak naadloos welke soort meubels, vloer en andere producten passen bij de inrichting zoals u die voor ogen heeft. Of het hier nu gaat om de woonkamer, eetkamer of slaapkamer, wij denken altijd graag met u mee.

Ook voor binnendeuren

Binnen ons aanbod vindt u allerlei soorten binnendeuren. Ook wanneer de stalen deuren dus niet helemaal datgene is waar u naar op zoek bent, hoeft u niet te treuren. In dat geval komt u vast tot recht met de verschillende binnendeuren die u bij ons kunt terugvinden. Met binnendeuren sluit uw op een mooie wijze kamers echt ‘af’.

Er bestaan natuurlijk ook verschillen tussen de type deuren. Denk bijvoorbeeld aan een schuifdeur of een deur met scharnieren. Alle mogelijkheden en onmogelijkheden op dit gebied nemen we graag bij u op locatie door. Zo weet u gelijk welke soort stalen deuren of binnendeuren perfect passen in uw interieur.

Maak een afspraak
binnendeuren slaapkamer
stalen deuren

Bepaal de hoeveelheid lichtinval

Met deuren in huis kunt u de door u gewenste sfeer neerzetten. Dat is wellicht niet het eerste waar men aan zal denken bij het aanschaffen van een deur, maar toch is het echt zo. Deuren voor binnen in huis zijn namelijk allang niet meer alleen een middel om een bepaalde kamer af te sluiten.

Tegenwoordig geven deuren een bepaalde sfeer mee aan de kamers waarin de deuren staan. Zo kunt u kiezen voor deuren met meer privacy, maar ook bijvoorbeeld voor deuren met meer lichtinval. Door de verschillende types stalen deur, kunt u ook wanneer u voor een stalen deur heeft gekozen nog meerdere kanten op.

Maak uw huis compleet

Zoals eerder al gezegd, kunt u niet alleen voor stalen deuren bij Suver Wonen terecht. Ook voor alle andere producten die te maken hebben met de inrichting van uw huis, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze vloeren of één van de volgende categorieën:

Suver Wonen helpt u graag bij deze keuze!

Contact opnemen

Plan nu een afspraak in met Suver Wonen

Bent u overtuigd geraakt en wilt u graag weten welke soort stalen deuren er goed in uw huis zouden kunnen passen? Plan dan een afspraak in met Suver Wonen! Via onze kalender op deze website kunt u eenvoudig een afspraak inplannen en met ons in contact komen. Hierna bezoeken wij op uw locatie en krijgen we gelijk een beeld bij de werkzaamheden en producten die bij uw inrichting kunnen passen.