Rolgordijnen

Met rolgordijnen zet u in iedere ruimte de gewenste sfeer neer. Kies voor speelse duo rolgordijnen of juist verduisterende rolgordijnen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Een uitdagend raam? Met rolgordijnen met zijgeleiding is er veel mogelijk, hoe uw raam ook opent. Al onze rolgordijnen worden op maat voor u gemaakt: u kiest dus altijd voor raamdecoratie die u nergens anders ziet. Laat onze adviseurs u meer vertellen over onze exclusieve collectie rolgordijnen in een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis!

Maak een afspraak

Maatwerk: unieke rolgordijnen voor uw huis

Bij Suver Wonen bieden we uitsluitend rolgordijnen op maat aan. Raamdecoratie is niet iets dat u wekelijks aanschaft: waarom zouden we het dan niet in één keer perfect op maat doen? We bieden u graag raambekleding die direct goed past, en die jaren meegaat. Rolgordijnen op maat zijn dan dé oplossing! Eén van onze specialisten komt graag bij u thuis om uw wensen te bespreken. Samen kiest u het best passende model en bestellen we de rolgordijnen na nauwkeurige inmeting.

Suver Wonen helpt u graag bij deze keuze!

Contact opnemen

Van klassiek effen tot een speels effect

Rolgordijnen zijn een uitermate veelzijdige vorm van raambekleding. Waar de meeste mensen automatisch denken aan een simpel, verduisterend design, is er tegenwoordig veel meer mogelijk in het ontwerp van deze bijzondere gordijnen. Wat dacht u bijvoorbeeld van duo rolgordijnen, waardoor u de lichtinval per moment van de dag flexibel kunt aanpassen? Duo rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof die afwisselend lichtdoorlatend en ondoorzichtig zijn.

Lekker slapen in een donkere kamer

Als het écht lekker donker mag zijn in uw kamer, raden wij u het gebruik van verduisterende rolgordijnen aan. Dit zijn 100% zonwerende rolgordijnen, die geen licht van buitenaf doorlaten. Ideaal voor in de slaapkamer: u zult nooit meer wakker worden omdat de zon er al eerder was dan u verwachtte. Ook in de zomer zijn verduisterende rolgordijnen een verademing: door deze zonwerende soorten rolgordijn warmt uw kamer overdag niet op door binnendringende zonnestralen en stapt u ‘s avonds in een fris, koel bed.

Bijzondere rolgordijnen voor bijzondere ramen

Zoekt u een rolgordijn voor een raam met een bijzondere vorm? Of een raam dat op een bijzondere manier opent? Ook in dergelijke gevallen zijn rolgordijnen een uitstekende vorm van raamdecoratie. Door gebruik te maken van rolgordijnen met zijgeleiding, bent u ervan verzekerd dat het rolgordijn dicht tegen het raam aan blijft en niet gaat bobbelen of wapperen. Rolgordijnen met zijgeleiding blijven altijd op hun plek en zijn dus perfect geschikt voor bijvoorbeeld kiep-kantelramen.

Suver wonen

Heeft u specifieke wensen?

Of wilt u graag samen de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op! Samen met u kijken we graag naar de inrichting van uw (nieuwe) interieur en vertellen we u graag meer over alles waarvoor u bij Suver Wonen terechtkunt.

Onze werkwijze

Ieder interieuradvies begint met een bezoekje van de interieurstylist. Hij of zij komt graag bij u thuis om te luisteren naar uw wensen en de situatie goed in te schatten. Bij welke kleuren en materialen voelt u zich thuis, en wat maakt voor u een huis een droomhuis? Samen brengt u in kaart welke onderdelen van het interieur aangepakt gaan worden.

Na het bezoek bij u thuis gaat de interieurstylist aan het werk met een uitgebreid interieuradvies. Hierin worden alle onderdelen opgenomen die u samen afgestemd heeft. Voor elk onderdeel wordt een materiaal- en kleurkeuze opgesteld, en een duidelijk stappenplan waarin u terug kunt zien wat u wanneer kunt verwachten qua uitvoer.

Nadat u akkoord heeft gegeven op het interieuradvies, kunnen wij specialisten in gaan schakelen die het advies voor ons kunnen uitvoeren. U wordt volledig ontzorgd en hebt geen omkijken naar de werkzaamheden die in huis gaan gebeuren. Dankzij de duidelijke tijdslijn weet u precies wanneer u van uw nieuwe interieur kunt gaan genieten!

De puntjes op de i: de uiteindelijke sfeer in huis zit hem vaak in de details. Indien gewenst kunnen we uw huis ook voorzien van de juiste woonaccessoires, en ook raambekleding en verlichting zijn belangrijke details die een interieur kunnen maken of breken.

Contact opnemen

Voor al uw gordijnen een vertrouwd adres

Bent u op zoek naar raamdecoratie van de beste kwaliteit, maar geven rolgordijnen niet helemaal het effect dat u voor ogen had? In het brede assortiment raamdecoratie van Suver Wonen is altijd een optie te vinden die perfect in uw wensen voorziet. Kijk vooral ook eens bij onze andere soorten gordijnen, of laat u adviseren door één van onze specialisten op het gebied van raambekleding. Samen vinden we altijd een oplossing die naadloos aansluit bij uw verwachtingen én uw interieur!

Professioneel advies

Wij staan bekend om onze uitgebreide persoonlijke begeleiding bij de aanschaf van onze raam- en woondecoratie. Graag komen we bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek: dat verplicht u tot niets. Het geeft ons de kans om uw ramen en deuren in het echt te bekijken en een goede inschatting te maken van de gewenste raamdecoratie. Ook een goede inmeetsessie hoort hierbij: zo weten we zeker dat onze rolgordijnen op maat perfect gaan passen. En dat u er jarenlang elke dag van kunt genieten!

Neem contact met ons op