Lamellen

Met lamellen kiest u voor raambekleding die uw ruimte direct klasse geeft. Een prachtige toevoeging aan iedere ruimte! De strakke lijnen van dit eigentijdse systeem staan stijlvol in zowel een modern als klassiek interieur. Gaat u voor houten lamellen, of passen stoffen lamellen toch beter bij uw stijl? Ook als u nog geen idee heeft welke lamellen het beste in uw inrichting passen, zijn we u graag van dienst. Onze stylisten komen graag bij u thuis om uw wensen door te nemen en u van het beste advies te voorzien.

Maak een afspraak

De werking van lamellen

Lamellen zijn kleine paneeltjes van hout, stof, kunststof of andere materialen. Ze zijn op een vaste interval op een rail gemonteerd, waardoor een gelijke afstand tussen de lamellen gegarandeerd is en een uniforme, rustige look gecreëerd wordt. Door de paneeltjes te kantelen, ontstaat er meer of minder lichtinval of inkijk. U kunt het raam zelfs volledig afdekken. Lamellen werken dus ook prima als zonwering! Door het slimme railsysteem kunt u ook eenvoudig alle panelen voor het raam weg laten schuiven, en ze met hetzelfde gemak weer terug op hun plaats brengen.

Horizontale of verticale lamellen?

Als we het over lamellen hebben, dan gaat het vaak over het verticale type. Is de oriëntatie namelijk horizontaal, dan heten lamellen eigenlijk jaloezieën. Horizontale lamellen, verticale lamellen; welk type u ook zoekt, bij Suver Wonen bent u aan het juiste adres voor uw raambekleding. Ons brede assortiment zorgt ervoor dat er voor iedere wens een ruime keuze is. Was u eigenlijk op zoek naar horizontale lamellen, neem dan eens een kijkje in onze assortiment jaloezieën.

Bekijk ons aanbod jaloezieën

Houten lamellen of andere varianten

Met ons assortiment lamellen kunt u verschillende sferen neerzetten. Houten lamellen geven een hele andere uitstraling dan bijvoorbeeld stoffen lamellen. Gelukkig kunt u zelf kiezen welke materiaalsoort u het mooist vindt: onze adviseurs geven u bovendien graag goede raad over welk effect welk materiaal in uw ruimte geeft. Visueel, maar ook op het gebied van onderhoud en akoestiek.

Specifieke wensen?

Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Afspraak maken

Zwarte lamellen voor een trendy look

Wilt u echt een eyecatcher aanbrengen in huis? Denk dan eens aan zwarte lamellen. De kleur zwart zien we tegenwoordig terug in verschillende populaire woonstijlen: bijvoorbeeld in de industriële stijl of in een moderne hotel chique stijl. Door zwarte lamellen te gebruiken, krijgt deze prachtige raamdecoratie de aandacht die het verdient: het oog wordt gelijk naar deze opvallende kleur geleid. En toch behoudt u de rust in uw interieur! Onze zwarte lamellen zijn verkrijgbaar in alle gangbare materiaalsoorten.

Altijd uw lamellen perfect op maat

Voor welk type lamellen u ook kiest, bij Suver Wonen weet u zeker dat ze altijd perfect voor u op maat gemaakt worden. We komen de maten graag bij u thuis opnemen en zorgen ervoor dat uw raambekleding naadloos aansluit op uw ramen en deuren. Ook als uw ramen of deuren dus geen standaardmaten hebben, kunnen wij altijd zorgen voor prachtig passende raambekleding. Lamellen op maat zijn van toegevoegde waarde in elk interieur!

Persoonlijke aandacht en advies

Bij Suver Wonen staan we erop om u persoonlijk te begeleiden in uw zoektocht naar uw nieuwe raambekleding. Onze woonspecialisten zijn experts op het gebied van raamdecoratie en helpen u graag de juiste keuze te maken. Daarbij staan uw wensen altijd voorop! Door te werken met afspraken bij onze klanten thuis, weten we wat er echt speelt in de vertrekken waar we de raambekleding aan gaan brengen, en kunnen we keer op keer een gedetailleerd advies uitbrengen. Dat is nog eens maatwerk!

Neem contact op