Meubels

Bent u op zoek naar meubels met een fantastisch design, waar u gedurende lange tijd van kunt genieten? Dan bent u aan het juiste adres bij Suver Wonen! Bij Suver Wonen hebben we verschillende meubels, waarmee u uw woon- of eetkamer helemaal naar eigen stijl kunt gaan inrichten.

Maak een afspraak

Voordelen meubels

Eén van de grote voordelen van het aanschaffen van meubels bij Suver Wonen, is dat deze altijd van behoorlijke kwaliteit zijn. Zo weet u zeker dat u gedurende lange tijd kunt genieten van de prachtige meubels, waarvan u een greep op deze pagina terug kunt vinden. Er zijn echter nog meer voordelen waarvan u profiteert na het aanschaffen van de meubels van Suver Wonen, zoals:

Meubelen van topkwaliteit

Bij Suver Wonen vinden we het belangrijk dat u lang kunt genieten van uw aankoop. Daarom zorgen we ervoor dat al onze meubelen van topkwaliteit zijn. Koopt u dus één van de meubelen uit ons assortiment? Dan mag u ervan uitgaan dat u hier tot in lengte van jaren plezier van heeft. Wij komen graag eens vrijblijvend bij u thuis langs, om u te kunnen voorzien van een gedegen advies.

Maak de look van uw woon- of eetkamer compleet

Meubels maken de look van uw woon- of eetkamer helemaal compleet! Met meubelen kunt u echt een eigen sfeer neerzetten. Een meubelstuk, zoals bijvoorbeeld een bank, is tegenwoordig allang niet meer alleen bedoeld om een comfortabele zitplek te creëren. Het wordt hedendaags vaak ook belangrijk gevonden dat een meubelstuk een echte eyecatcher wordt, wanneer iemand uw huis binnenloopt.

meubels bank salontafel sfeer
Suver wonen

Heeft u specifieke wensen?

Of wilt u graag samen de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op! Samen met u kijken we graag naar de inrichting van uw (nieuwe) interieur en vertellen we u graag meer over alles waarvoor u bij Suver Wonen terechtkunt.

Onze werkwijze

Ieder interieuradvies begint met een bezoekje van de interieurstylist. Hij of zij komt graag bij u thuis om te luisteren naar uw wensen en de situatie goed in te schatten. Bij welke kleuren en materialen voelt u zich thuis, en wat maakt voor u een huis een droomhuis? Samen brengt u in kaart welke onderdelen van het interieur aangepakt gaan worden.

Na het bezoek bij u thuis gaat de interieurstylist aan het werk met een uitgebreid interieuradvies. Hierin worden alle onderdelen opgenomen die u samen afgestemd heeft. Voor elk onderdeel wordt een materiaal- en kleurkeuze opgesteld, en een duidelijk stappenplan waarin u terug kunt zien wat u wanneer kunt verwachten qua uitvoer.

Nadat u akkoord heeft gegeven op het interieuradvies, kunnen wij specialisten in gaan schakelen die het advies voor ons kunnen uitvoeren. U wordt volledig ontzorgd en hebt geen omkijken naar de werkzaamheden die in huis gaan gebeuren. Dankzij de duidelijke tijdslijn weet u precies wanneer u van uw nieuwe interieur kunt gaan genieten!

De puntjes op de i: de uiteindelijke sfeer in huis zit hem vaak in de details. Indien gewenst kunnen we uw huis ook voorzien van de juiste woonaccessoires, en ook raambekleding en verlichting zijn belangrijke details die een interieur kunnen maken of breken.

Contact opnemen

Passend in iedere interieurstijl

Tegenwoordig zijn er veel verschillende stijlen waarvan men gebruik maakt bij de inrichting van het huis en het kiezen van het interieur. In veel gevallen wil je dat de meubels die jij koopt hier naadloos bij aansluiten. Daarom zorgen we er bij Suver Wonen altijd voor dat we voor alle verschillende interieurstijlen bijpassende meubelen in huis hebben.

Suver Wonen helpt u graag bij deze keuze!

Contact opnemen

Zowel voor grote als kleinere kamers

Voor iedere soort kamer hebben we bij Suver Wonen de juiste meubelen in huis. Het maakt dus niet uit of u een grote of kleine kamer in wilt richten en zoals u hierboven kunt lezen maakt ook de stijl van uw kamer niet uit. Bij ons in het aanbod vindt u verschillende soorten meubels, van verschillende lengtes. Met ons assortiment kunt u dus iedere type kamer op de juiste manier vullen met schitterende meubels.

Ook voor woonaccessoires het juiste adres

Heeft u uw keuze op het gebied van meubelen al gemaakt? En bent u meer op zoek naar woonaccessoires? Ook daar helpen we u graag bij! Bij Suver Wonen kunt u terecht voor meerdere woonaccessoires. Met dit soort accessoires kunt u de inrichting van uw huis helemaal compleet maken.

meubels advies op maat

Advies op maat

Twijfelt u nog over het juiste meubelstuk? Dan voorzien we u bij Suver Wonen graag van advies! Niet alleen op het gebied van meubels bent u bij ons aan het juiste adres, wij helpen u namelijk graag met het het interieur van uw gehele woning of pand. Dankzij onze jarenlange ervaring en de verschillende diensten die we kunnen combineren, kunnen wij uw wensen vaak realiseren in een prachtige inrichting. We komen graag bij u langs om de wensen te bespreken.