Interieuradvies

Gaat u een nieuw huis inrichten, of bent u klaar voor een volledige metamorfose van uw bestaande woning? Met een compleet interieuradvies van Suver Wonen brengt u sfeer in huis en creëert u een praktisch en stijlvol interieur waarin u zich 100% thuis voelt. We nemen u graag alle zorgen uit handen: van een slim interieurontwerp, tot de uitvoering en de styling. Maak direct vrijblijvend een afspraak en ontdek wat we voor uw interieur kunnen doen!

Maak afspraak

Maak van uw huis een thuis

In een leeg canvas kan niemand comfortabel wonen. Om echt te aarden in een nieuwe woning, wilt u een stukje van uzelf terugzien: u wilt uw persoonlijke stijl vertegenwoordigd zien in elke ruimte in huis. Heeft u geen idee waar u moet beginnen? De interieurstylist van Suver Wonen schiet u te hulp met een uitgebreid interieuradvies.

Samen maken we een plan welke onderdelen van uw interieur we gaan aanpakken. Zo zetten we de sfeer neer waarin u zich op uw gemak voelt. Dat is pas echt thuiskomen! Naast een uitgebreid kleuradvies en interieurontwerp adviseren we u graag over de verschillende onderdelen die een huis tot een thuis kunnen maken. We kunnen onder meer de volgende onderdelen voor u verzorgen:

Interieurontwerp én uitvoering

Uniek aan ons complete interieuradvies is dat we niet alleen een advies uitbrengen hoe u uw huis het mooist kunt inrichten, we voeren het ook voor u uit. Van A tot Z! Dankzij onze ervaring in de wereld van woninginrichting weten we niet alleen hoe uw woning het beste uit de verf komt, we kennen ook de specialisten die het waar kunnen maken. Echte vakmensen, waardoor we keer op keer de beste kwaliteit kunnen leveren. Uw huis is in goede handen.

Interieuradvies aan huis

Gaan we een compleet interieuradvies voor u realiseren, dan leren we uw stijl en uw wensen graag persoonlijk kennen. Daarom geven we ons interieuradvies altijd aan huis! We komen graag bij u langs om te zien wat u voor ogen hebt, en wat er nodig is om uw droominterieur tot leven te brengen.

In een vrijblijvend gesprek kan de interieurstylist verschillende opties laten zien en met u afstemmen wat er moet gebeuren. Gewoon, vertrouwd, aan de keukentafel. We kunnen de situatie zo goed inschatten en eventueel vast metingen verrichten, voordat onze specialisten bij u aan de slag gaan.

Werkwijze

Als u besloten heeft dat u hulp wilt van een professional bij het inrichten van uw woning, is het handig om te weten wat u precies van ons kunt verwachten. Uit welke stappen bestaat ons complete interieuradvies? Waar kunt u op rekenen? En wat is er allemaal inbegrepen?

1. Om tafel met de interieurstylist

Ieder interieuradvies begint met een bezoekje van de interieurstylist. Hij of zij komt graag bij u thuis om te luisteren naar uw wensen en de situatie goed in te schatten. Bij welke kleuren en materialen voelt u zich thuis, en wat maakt voor u een huis een droomhuis? Samen brengt u in kaart welke onderdelen van het interieur aangepakt gaan worden.

2. Interieuradvies en stappenplan

Na het bezoek bij u thuis gaat de interieurstylist aan het werk met een uitgebreid interieuradvies. Hierin worden alle onderdelen opgenomen die u samen afgestemd heeft. Voor elk onderdeel wordt een materiaal- en kleurkeuze opgesteld, en een duidelijk stappenplan waarin u terug kunt zien wat u wanneer kunt verwachten qua uitvoer.

3. Uitvoer interieurontwerp

Nadat u akkoord heeft gegeven op het interieuradvies, kunnen wij specialisten in gaan schakelen die het advies voor ons kunnen uitvoeren. U wordt volledig ontzorgd en hebt geen omkijken naar de werkzaamheden die in huis gaan gebeuren. Dankzij de duidelijke tijdslijn weet u precies wanneer u van uw nieuwe interieur kunt gaan genieten!

4. Styling

De puntjes op de i: de uiteindelijke sfeer in huis zit hem vaak in de details. Indien gewenst kunnen we uw huis ook voorzien van de juiste woonaccessoires, en ook raambekleding en verlichting zijn belangrijke details die een interieur kunnen maken of breken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons complete interieuradvies? Onze adviseurs vertellen u er graag meer over. Neem gerust eens contact met ons op, of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We vertellen u graag wat we voor uw woning kunnen doen!

Afspraak maken Afspraak maken Contact opnemen Contact opnemen

Eigenaren Marco Cusiël (Suver Wonen) en Marijke Jorna (Kaikki Styling) op de foto.

alles onder één dak

Suver Wonen X Kaikki Styling

Om uw huis een andere en frisse look te geven, kunt u dus een behoorlijk aantal veranderingen laten doorvoeren. Sinds kort werkt Suver Wonen daarom samen met Kaikki Styling, van eigenaresse Marijke Jorna. Marijke is interieurstyliste en heeft in die hoedanigheid al behoorlijk wat mensen geholpen met de inrichting van allerlei soorten kamers in huis.

Mede door de samenwerking met partners als Kaikki Styling, vindt u bij Suver Wonen alles onder één dak: van wandafwerking tot nieuwe deuren en van vloeren tot woonaccessoires. Dankzij de jarenlange ervaring die Suver Wonen en partners met zich meebrengen, kunnen ze u zo goed als ontzorgen wat betreft de inrichting van uw woning.