Raambekleding

Met raambekleding op maat geeft u elk interieur de finishing touch. De lichtinval in huis is belangrijk voor de sfeer die u wilt neerzetten: licht en open, of juist geborgen en knus. Daarnaast kunnen gordijnen een positief effect hebben op de akoestiek in de kamer. Ook kan raamdecoratie u helpen om wat privacy te krijgen in huis: met de juiste raambekleding kijkt niet zomaar iedereen naar binnen. Welke raambekleding voor u geschikt is? Dat bekijken we graag samen met u. We komen graag bij u thuis langs om de opties te bespreken!

Maak een afspraak

Gordijnen voor elke woonstijl

Voor de klassieke opties aan raamdecoratie hebben we een keur aan luxe stoffen beschikbaar. Wilt u compleet verduisterende gordijnen, of mogen ze lichtdoorlatend zijn? Bespreek uw wensen met één van onze adviseurs en ontdek wat er mogelijk is.

Plisségordijnen en Duettes

Wilt u uw raambekleding flexibel kunnen verstellen aan zowel de boven- áls de onderkant van uw raam? Onze plisségordijnen en duettes worden dicht op het raam geplaatst, en werken met een gewafelde stof die u gemakkelijk breder of smaller kunt maken. Zo bepaalt u zelf de lichtinval op elk moment van de dag.

Bekijk plisségordijnen Bekijk duettes

Lamellen en panelen

Wilt u werken met verticaal georiënteerde raamdecoratie? Dan zijn lamellen of paneelgordijnen wellicht iets voor u. Waar panelen afzonderlijk van elkaar verschoven kunnen worden en een meerlaags geheel vormen op meerdere sporen, zitten lamellen op één spoor. Deze kunnen deze weliswaar gekanteld worden om op die manier de lichtinval te bepalen.

Bekijk lamellen
Suver wonen

Heeft u specifieke wensen?

Of wilt u graag samen de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op! Samen met u kijken we graag naar de inrichting van uw (nieuwe) interieur en vertellen we u graag meer over alles waarvoor u bij Suver Wonen terechtkunt.

Onze werkwijze

Ieder interieuradvies begint met een bezoekje van de interieurstylist. Hij of zij komt graag bij u thuis om te luisteren naar uw wensen en de situatie goed in te schatten. Bij welke kleuren en materialen voelt u zich thuis, en wat maakt voor u een huis een droomhuis? Samen brengt u in kaart welke onderdelen van het interieur aangepakt gaan worden.

Na het bezoek bij u thuis gaat de interieurstylist aan het werk met een uitgebreid interieuradvies. Hierin worden alle onderdelen opgenomen die u samen afgestemd heeft. Voor elk onderdeel wordt een materiaal- en kleurkeuze opgesteld, en een duidelijk stappenplan waarin u terug kunt zien wat u wanneer kunt verwachten qua uitvoer.

Nadat u akkoord heeft gegeven op het interieuradvies, kunnen wij specialisten in gaan schakelen die het advies voor ons kunnen uitvoeren. U wordt volledig ontzorgd en hebt geen omkijken naar de werkzaamheden die in huis gaan gebeuren. Dankzij de duidelijke tijdslijn weet u precies wanneer u van uw nieuwe interieur kunt gaan genieten!

De puntjes op de i: de uiteindelijke sfeer in huis zit hem vaak in de details. Indien gewenst kunnen we uw huis ook voorzien van de juiste woonaccessoires, en ook raambekleding en verlichting zijn belangrijke details die een interieur kunnen maken of breken.

Contact opnemen

Jaloezieën en shutters

Liever geen gordijnen van stof? Dan hebben we ook een aantal opties aan raambekleding die gemaakt zijn van hardere materialen, zoals aluminium, hout en pvc. Ze werken met horizontale lamellen, die de volledige breedte van het raam beslaan. Door deze lamellen te draaien, bepaalt u de lichtinval en de mate van inkijk.

horren raam

Houd vervelende insecten buiten

Naast gordijnen en andere zonwerende raamdecoratie hebben we ook raambekleding die erop gericht is om insecten uit huis te weren. Met onze maatwerk horren kunt u zorgeloos de ramen en deuren open zetten om frisse lucht binnen te laten.

Bekijk horren