Raambekleding

Met raambekleding op maat geeft u elk interieur de finishing touch. De lichtinval in huis is belangrijk voor de sfeer die u wilt neerzetten: licht en open, of juist geborgen en knus. Daarnaast kunnen gordijnen een positief effect hebben op de akoestiek in de kamer. Ook kan raamdecoratie u helpen om wat privacy te krijgen in huis: met de juiste raambekleding kijkt niet zomaar iedereen naar binnen. Welke raambekleding voor u geschikt is? Dat bekijken we graag samen met u. We komen graag bij u thuis langs om de opties te bespreken!

Maak een afspraak

Gordijnen voor elke woonstijl

Voor de klassieke opties aan raamdecoratie hebben we een keur aan luxe stoffen beschikbaar. Wilt u compleet verduisterende gordijnen, of mogen ze lichtdoorlatend zijn? Bespreek uw wensen met één van onze adviseurs en ontdek wat er mogelijk is.

Plisségordijnen en Duettes

Wilt u uw raambekleding flexibel kunnen verstellen aan zowel de boven- áls de onderkant van uw raam? Onze plisségordijnen en duettes worden dicht op het raam geplaatst, en werken met een gewafelde stof die u gemakkelijk breder of smaller kunt maken. Zo bepaalt u zelf de lichtinval op elk moment van de dag.

Bekijk plisségordijnen Bekijk duettes

Lamellen en panelen

Wilt u werken met verticaal georiënteerde raamdecoratie? Dan zijn lamellen of paneelgordijnen wellicht iets voor u. Waar panelen afzonderlijk van elkaar verschoven kunnen worden en een meerlaags geheel vormen op meerdere sporen, zitten lamellen op één spoor. Deze kunnen deze weliswaar gekanteld worden om op die manier de lichtinval te bepalen.

Bekijk lamellen

Specifieke wensen?

Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Afspraak maken

Jaloezieën en shutters

Liever geen gordijnen van stof? Dan hebben we ook een aantal opties aan raambekleding die gemaakt zijn van hardere materialen, zoals aluminium, hout en pvc. Ze werken met horizontale lamellen, die de volledige breedte van het raam beslaan. Door deze lamellen te draaien, bepaalt u de lichtinval en de mate van inkijk.

horren raam

Houd vervelende insecten buiten

Naast gordijnen en andere zonwerende raamdecoratie hebben we ook raambekleding die erop gericht is om insecten uit huis te weren. Met onze maatwerk horren kunt u zorgeloos de ramen en deuren open zetten om frisse lucht binnen te laten.

Bekijk horren