Houten vloeren

Cinzento Custom Made ®

Cinzento Custom Made® is een merk van Nederlandse bodem dat uitblinkt in het op maat produceren van exclusieve houten vloeren. Het gehele proces van aanvraag, ontwerp tot uitvoering hebben zij in eigen hand. Hierdoor kan uw nieuwe houten vloer volledig naar wens geproduceerd worden. Uw droomvloer wordt op die manier in de kleinste details uitgewerkt. Zo kunt u kiezen uit verschillende diktes, breedtes en sorteringen.

Neem contact op

Ook in het behandelen van de houten vloer biedt Cinzento Custom Made® veel mogelijkheden. Zo kunnen zij oliën, lakken, beitsen, branden, schaven, borstelen, verouderen, roken, fijn bezagen of handschaven. Iedere behandeling geeft de houten vloer weer een andere unieke uitstraling.

Cinzento is hét merk waar u dient te zijn voor exclusieve houten vloeren. Bij Suver Wonen zijn wij dealer van dit merk, waardoor we u alles over de mogelijkheden kunnen vertellen. Wilt u dus graag eens met ons overleggen over dit merk? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande button!

Neem contact op

Onderhoud van een Cinzento Custom Made® vloer

Zo nu en dan horen wij dat een houten vloer veel onderhoud nodig heeft. Dit is echter niet zo! Een houten vloer heeft namelijk niet meer onderhoud nodig dan een vloer van ander materiaal. Om uw houten vloer in topconditie te houden is het wel belangrijk dat de houten vloer op de juiste manier onderhouden wordt.

“Volg de onderhoudsadviezen en gebruik de juiste schoonmaakproducten.”

Schoonmaakadvies

Wij adviseren uw Cinzento Custom Made® vloer regelmatig droog te reinigen (stofzuigen, swiffer e.d.) en maximaal 1x per 2 weken vochtig af te nemen. Bij vochtig afnemen raden wij aan om maximaal 1x per 4 dweilbeurten Cinzento Custom Made® zeep te gebruiken. Dagelijks schoonmaken met water en zeep raden wij af.

Gebruik om de vloer te reinigen maximaal 50 ml Cinzento Custom Made® zeep op 10 liter water (let op: dit is een volle emmer!). Wordt er te veel zeep gebruikt, dan wordt er een zachte laag aangebracht op de vloer waar steeds weer vuil intrekt. Gebruik dus niet meer dan de voorgeschreven dosis/frequentie.

Cinzento onderhoudspakket

Gebruik Cinzento Custom Made® onderhoudsproducten voor het beste onderhoud van uw houten vloer. Deze bevatten een duidelijke omschrijving, zijn gemakkelijk in gebruik en zorgen voor het benodigde onderhoud van uw houten vloer. Een Cinzento onderhoudspakket bevat:

De Cinzento Custom Made® onderhoudsproducten zijn bij ons verkrijgbaar.

Onderhoudsadvies

Voor het plaatselijk opfrissen van uw vloer kunt u Cinzento Custom Made® Refresh ECO gebruiken. De Cinzento Custom Made® Refresh ECO is kleurloos en toepasbaar op elke gekleurde vloer.

1. Maak de vloer vuil- en stofvrij door met alleen een licht vochtige doek te dweilen. Laat de vloer drogen. Verstuif Cinzento Custom Made® Refresh ECO op het oppervlak en poets het uit met een niet-pluizende doek (microvezeldoek).

2. Gebruik zeer weinig Cinzento Custom Made® Refresh ECO om te vermijden dat de vloer kleverig wordt. Met 0,5 liter kan ongeveer 40-50 m² gedaan worden. Laat het product gedurende enkele minuten inwerken. Wrijf de behandelde zone droog met een niet-pluizende doek.

3. Wij adviseren om niet in één keer al te grote zones te behandelen, zodat deze binnen enkele minuten handdroog gepoetst kunnen worden. Er mogen geen kringen of strepen meer zichtbaar zijn.

4. Beloopbaar na +/- 1 uur bij goed geventileerde ruimtes.

5. Voor eventuele beschadigingen waar de kleur hersteld moet worden is 100ml basisolie en een handpad bijgevoegd.

6. De Cinzento Custom made® onderhoudsproducten hebben van nature een matte uitstraling. Naar wens zijn onze producten wél glanzend te leveren.

Onderhoudsproblemen?

Heeft u hardnekkige vlekken en/of kalkplekken die u niet schoon krijgt? Of heeft u vragen en/of opmerkingen over uw Cinzento Custom Made® vloer? Dan kunt u met ons contact opnemen.

Neem contact op