Jaloezieën

Jaloezieën zijn een enorm veelzijdige vorm van raambekleding, die al jaren in onze top 3 van meest verkochte raamdecoratie staat. Wij begrijpen het wel: deze horizontale lamellen geven een stoere, grafische look aan uw raam en zijn makkelijk te bedienen. Wij maken al onze jaloezieën op maat, of u nu voor houten jaloezieën, of pvc, bamboe of lichtgewicht aluminium gaat. Laat één van onze adviseurs eens bij u langskomen: hij of zij kan u meer vertellen over de vele voordelen die jaloezieën hebben!

Maak een afspraak

Bepaal zelf de perfecte lichtinval

Door de horizontale lamellen van uw jaloezieën te kantelen, bepaalt u de hoeveelheid licht die de kamer binnenkomt. U varieert gemakkelijk tussen een volledig afgesloten scherm en enige lichtinval: één kleine handbeweging maakt het verschil. Of trek uw jaloezieën helemaal op voor een vrij uitzicht naar buiten. U bepaalt het zelf, op elk moment van de dag!

Suver Wonen helpt u graag bij deze keuze!

Contact opnemen

Varieer met kleuren en stijlen

Er bestaat geen woonstijl waarbinnen deze vorm van raamdecoratie niet past. Dit komt door de eindeloze mogelijkheden die er zijn op het gebied van kleuren en stijlen. Een set houten jaloezieën geeft een hele andere uitstraling dan aluminium jaloezieën, en zwarte jaloezieën springen veel meer in het oog dan een variant met een neutrale kleur. De vraag is: wat wilt u dat uw raambekleding uitstraalt?

Voor iedere stijl het juiste materiaal

Ons assortiment voorziet u in een enorme keuze als het om soorten jaloezieën gaat. Niet alleen ligt elke kleurgroep binnen handbereik, ook heeft u de keuze uit een grote selectie materialen. Iedere materiaalsoort heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Welke dat zijn? Vraag het één van onze adviseurs tijdens een gratis oriëntatiegesprek bij u thuis. Ze vertellen u graag in detail welk materiaal het beste voor uw situatie werkt!

Zwarte jaloezieën: een industriële look

Bent u fan van de industriële woonstijl, die op dit moment erg populair is? Dan zijn zwarte jaloezieën wellicht de perfecte aanvulling op uw interieur. De donkere kleur trekt het oog direct naar zich toe: en daar zullen absoluut wat jaloerse blikken bij zijn! Zwarte jaloezieën zijn dus een manier om een echte eyecatcher aan te brengen in huis.

Suver wonen

Heeft u specifieke wensen?

Of wilt u graag samen de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op! Samen met u kijken we graag naar de inrichting van uw (nieuwe) interieur en vertellen we u graag meer over alles waarvoor u bij Suver Wonen terechtkunt.

Onze werkwijze

Ieder interieuradvies begint met een bezoekje van de interieurstylist. Hij of zij komt graag bij u thuis om te luisteren naar uw wensen en de situatie goed in te schatten. Bij welke kleuren en materialen voelt u zich thuis, en wat maakt voor u een huis een droomhuis? Samen brengt u in kaart welke onderdelen van het interieur aangepakt gaan worden.

Na het bezoek bij u thuis gaat de interieurstylist aan het werk met een uitgebreid interieuradvies. Hierin worden alle onderdelen opgenomen die u samen afgestemd heeft. Voor elk onderdeel wordt een materiaal- en kleurkeuze opgesteld, en een duidelijk stappenplan waarin u terug kunt zien wat u wanneer kunt verwachten qua uitvoer.

Nadat u akkoord heeft gegeven op het interieuradvies, kunnen wij specialisten in gaan schakelen die het advies voor ons kunnen uitvoeren. U wordt volledig ontzorgd en hebt geen omkijken naar de werkzaamheden die in huis gaan gebeuren. Dankzij de duidelijke tijdslijn weet u precies wanneer u van uw nieuwe interieur kunt gaan genieten!

De puntjes op de i: de uiteindelijke sfeer in huis zit hem vaak in de details. Indien gewenst kunnen we uw huis ook voorzien van de juiste woonaccessoires, en ook raambekleding en verlichting zijn belangrijke details die een interieur kunnen maken of breken.

Contact opnemen

Jaloezieën op maat voor elke raampartij

Bij Suver Wonen hechten we veel waarde aan gedegen advies. Onze vloerspecialisten komen dan ook graag bij u thuis om uw wensen te bespreken. We inspecteren dan de ruimte die u graag wilt bekleden met een pvc vloer, en bekijken of deze ruimte er ook daadwerkelijk geschikt voor is. En we kijken of een pvc vloer het beste op uw wensen voor deze ruimte aansluit! Voor ons is de plaatsing van een vloer pas geslaagd als u helemaal tevreden bent.

Luxaflex: hofleverancier van topkwaliteit jaloezieën

In het assortiment van Suver Wonen vindt u ook het topmerk Luxaflex terug. Dit merk is al jaren voorloper op het gebied van jaloezieën en andere raamdecoratie: wij zijn dan ook trots om dit merk te kunnen aanbieden. Benieuwd wat Luxaflex voor u in petto heeft?

Bekijk ons aanbod Luxaflex producten

Vakkennis en een persoonlijke aanpak

Waarom u uw raambekleding bij Suver Wonen zou bestellen? Omdat wij jarenlange ervaring op het gebied van woon- en raamdecoratie in huis hebben. Onze stylisten weten precies wat er komt kijken bij het bestellen van jaloezieën op maat en weten precies die vragen te stellen die u naar het juiste product leiden. Ook als dat misschien een andere vorm van raamdecoratie oplevert! We helpen u van A tot Z: van een vrijblijvend adviesgesprek, tot de inmeting, tot de oplevering. Alles tot in de puntjes verzorgd!

Neem contact op