Tapijt

De ultieme warmte in uw interieur brengt u aan met tapijt. Waar onze andere vloersoorten hard zijn en een strakke afwerking geven, geeft vloerbedekking een heel andere sfeer. Een ongekende zachtheid, waar het hele gezin van kan genieten. Ons tapijt is in een enorme keur aan kleuren en dessins te verkrijgen: ontdek het hele assortiment in een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze vloerenspecialisten. We komen graag bij u langs!

Maak een afspraak

Ons assortiment

Wij laten u graag kiezen uit een breed assortiment tapijt. Zo vindt u altijd de vloerbedekking die precies bij uw wensen aansluit, en uw interieur naar een hoger niveau tilt! Kies uit een uitgebreide range trendy of juist klassieke kleuren: effen of met een patroon. Laat ons weten wat uw wensen voor uw vloerbedekking zijn, dan vinden we samen altijd een passend tapijt.

Suver Wonen helpt u graag bij deze keuze!

Contact opnemen
tapijt sfeer

Hoogpolig tapijt: weldadige luxe

Als u niet bang bent om een statement te maken in uw interieur, kan hoogpolig tapijt een fantastische keuze zijn. Geniet van de ultieme zachtheid en de veerkracht van uw vloerbedekking: laat u hoogpolig tapijt leggen in huis, dan bent u verzekerd van een hoge mate van comfort.

Laagpolig tapijt: strak en modern

Wilt u liever een onderhoudsvriendelijk soort tapijt, dat ook in een modernere inrichting niet misstaat? Dan is laagpolig tapijt wellicht meer wat voor u. Ook deze tapijtsoort straalt een zekere warmte uit, maar geeft door zijn korte pool een strakkere uitstraling dan de hoogpolige variant. Daarnaast is laagpolig tapijt onderhoudsvriendelijker dan hoogpolig tapijt.

tapijt sfeer
tapijt sfeer

Vloerbedekking in slaapkamer of kinderkamer

Veel mensen kiezen voor een onderhoudsvriendelijke vloersoort in de vertrekken waar ze overdag veel zijn, bijvoorbeeld de woonkamer en de keuken. Hier zijn houten vloeren of pvc prettige materialen om mee te werken. Maar in ruimtes als de slaapkamer of de kinderkamer kan het aangenamer zijn om een wat warmere en zachtere vloersoort te leggen. Denk maar eens aan hoe u ‘s morgens met uw blote voeten uit bed stapt. Alleen vloerbedekking in de slaapkamer leggen kan dan een uitkomst zijn!

Tapijt reinigen

Al onze tapijten zijn voorzien van een vuilafstotende laag, waarmee onderhoud bijzonder eenvoudig wordt. Uw tapijt reinigen doet u in de meeste gevallen gewoon met de stofzuiger. Maar hoe kunt u uw tapijt reinigen, als er toch eens een ongelukje gebeurt? In de meeste gevallen voldoet een behandeling met baking soda, een speciale vlekkenreiniger of een stoomreiniger. Om zeker te stellen dat uw tapijt reinigen geen stressfactor wordt, brengen onze vloerspecialisten graag een gepersonaliseerd reinigingsadvies uit bij uw nieuwe vloer.

Traprenovatie met tapijt

Is uw trap aan een opfrisbeurt toe? Ook dan kan tapijt een prettig materiaal zijn om mee te werken. Al onze soorten tapijt hebben een antislip werking en zijn erg slijtvast. Daarom gebruiken wij dit materiaal ook graag voor onze traprenovaties! Hebt u interesse in een traprenovatie met tapijt wilt u weten wat Suver Wonen hierin voor u kan doen? Lees dan meer op onze pagina over traprenovaties of neem rechtstreeks contact met ons op.

Uw trap renoveren met tapijt
Suver wonen

Heeft u specifieke wensen?

Of wilt u graag samen de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op! Samen met u kijken we graag naar de inrichting van uw (nieuwe) interieur en vertellen we u graag meer over alles waarvoor u bij Suver Wonen terechtkunt.

Onze werkwijze

Ieder interieuradvies begint met een bezoekje van de interieurstylist. Hij of zij komt graag bij u thuis om te luisteren naar uw wensen en de situatie goed in te schatten. Bij welke kleuren en materialen voelt u zich thuis, en wat maakt voor u een huis een droomhuis? Samen brengt u in kaart welke onderdelen van het interieur aangepakt gaan worden.

Na het bezoek bij u thuis gaat de interieurstylist aan het werk met een uitgebreid interieuradvies. Hierin worden alle onderdelen opgenomen die u samen afgestemd heeft. Voor elk onderdeel wordt een materiaal- en kleurkeuze opgesteld, en een duidelijk stappenplan waarin u terug kunt zien wat u wanneer kunt verwachten qua uitvoer.

Nadat u akkoord heeft gegeven op het interieuradvies, kunnen wij specialisten in gaan schakelen die het advies voor ons kunnen uitvoeren. U wordt volledig ontzorgd en hebt geen omkijken naar de werkzaamheden die in huis gaan gebeuren. Dankzij de duidelijke tijdslijn weet u precies wanneer u van uw nieuwe interieur kunt gaan genieten!

De puntjes op de i: de uiteindelijke sfeer in huis zit hem vaak in de details. Indien gewenst kunnen we uw huis ook voorzien van de juiste woonaccessoires, en ook raambekleding en verlichting zijn belangrijke details die een interieur kunnen maken of breken.

Contact opnemen
tapijt advies op maat

Tapijt kopen bij Suver Wonen

Kiest u ervoor om uw tapijt te kopen bij Suver Wonen, dan weet u zeker dat u eerst het allerbeste advies hebt gekregen. Over de aanschaf, over het leggen, maar ook over het onderhoud van uw vloerbedekking. Onze specialisten zorgen er graag van dat u jaren plezier heeft van uw vloer en dat hij over een tijdje ook nog steeds de beste keuze blijkt. U zorgeloos laten genieten van uw nieuwe vloer, dat is bij ons het belangrijkste!