Shutters

Met onze shutters haalt u de sfeer van Zuid-Europa in huis. In het mediterrane gebied zien we deze vorm van raambekleding erg vaak: in warmere landen zijn ze bijzonder effectief voor het buiten houden van de zon en warmte. De rustige uitstraling geeft u daardoor eigenlijk direct een vakantiegevoel in uw eigen huis. De mogelijkheden zijn eindeloos: kies houten shutters voor een rustiek gevoel, of zwarte shutters voor een stoere afwerking van uw raampartijen. Ontdek meer over onze shutters op maat tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis. Onze specialisten vertellen u er graag meer over!

Maak een afspraak
shutters badkamer wit

Waarom kiezen voor shutters?

Deze stijlvolle vorm van raamdecoratie is sinds een aantal jaren in opmars in Nederland. Maar waarom kiezen zoveel mensen voor shutters? Allereerst is het een fantastische manier om een extra laag isolatie aan te brengen. Omdat deze panelen het hele raam bedekken, houden ze warmte goed binnen in de winter, en buiten in de zomer. Door de strakke afwerking op maat koopt u raambekleding die een leven lang meegaat.

Shutters op maat voor u gemaakt

Omdat deze raamdecoratie het hele raam bedekt, is het een must om shutters op maat te maken. Dat doen we dan ook met veel zorg voor u. Alles wordt zorgvuldig ingemeten en met aandacht voor detail geplaatst. Ook luisteren we goed naar uw wensen voor de verstelbaarheid van uw shutters. Zo stellen we zeker dat u jaren vooruit kunt met uw nieuwe raambekleding en wordt het echt een investering met het oog op de toekomst.

Houten shutters: landelijk en stijlvol

Gaat u voor dat echte mediterrane gevoel in huis? Houten shutters zetten die unieke huiselijke sfeer neer die we kennen uit Franse landhuizen of Toscaanse villa’s. Natuurlijk kunt u houten shutters af laten werken in elke gewenste kleur, of de originele houtlook behouden.

shutters woonkamer wit
Suver wonen

Heeft u specifieke wensen?

Of wilt u graag samen de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op! Samen met u kijken we graag naar de inrichting van uw (nieuwe) interieur en vertellen we u graag meer over alles waarvoor u bij Suver Wonen terechtkunt.

Onze werkwijze

Ieder interieuradvies begint met een bezoekje van de interieurstylist. Hij of zij komt graag bij u thuis om te luisteren naar uw wensen en de situatie goed in te schatten. Bij welke kleuren en materialen voelt u zich thuis, en wat maakt voor u een huis een droomhuis? Samen brengt u in kaart welke onderdelen van het interieur aangepakt gaan worden.

Na het bezoek bij u thuis gaat de interieurstylist aan het werk met een uitgebreid interieuradvies. Hierin worden alle onderdelen opgenomen die u samen afgestemd heeft. Voor elk onderdeel wordt een materiaal- en kleurkeuze opgesteld, en een duidelijk stappenplan waarin u terug kunt zien wat u wanneer kunt verwachten qua uitvoer.

Nadat u akkoord heeft gegeven op het interieuradvies, kunnen wij specialisten in gaan schakelen die het advies voor ons kunnen uitvoeren. U wordt volledig ontzorgd en hebt geen omkijken naar de werkzaamheden die in huis gaan gebeuren. Dankzij de duidelijke tijdslijn weet u precies wanneer u van uw nieuwe interieur kunt gaan genieten!

De puntjes op de i: de uiteindelijke sfeer in huis zit hem vaak in de details. Indien gewenst kunnen we uw huis ook voorzien van de juiste woonaccessoires, en ook raambekleding en verlichting zijn belangrijke details die een interieur kunnen maken of breken.

Contact opnemen
shutters raam keuken

Zwarte shutters of juist lichtere kleuren

De kleur van uw shutters is erg bepalend voor de sfeer in huis. Gelukkig heeft u bij Suver Wonen de keuze uit een enorme reeks kleuren: voor ieder wat wils! Durft u wel een gewaagde zet te doen in uw interieur? Kies dan voor zwarte shutters: heel wat anders dan lichtgekleurde materialen, maar het zal u verrassen hoeveel sfeer deze donkere raambekleding met zich meebrengt. Zwarte shutters zijn in veel moderne woonstijlen toe te passen.

Shutters voor bijzondere ramen en deuren

Heeft u raampartijen in huis die net even wat anders dan anders zijn? Die bijvoorbeeld op een bijzondere manier openen en sluiten? Ook dan zijn shutters een uitstekende keuze. Laat u verrassen door de mogelijkheden, ook als u bijvoorbeeld shutters voor een schuifpui of een draaikiepraam wilt plaatsen. Shutters zijn flexibeler te gebruiken dan u denkt!

shutters deuren woonkamer

Vergelijkbare raambekleding

Vindt u de stijl van shutters op maat prachtig, maar bent u er toch wat huiverig voor om voor een vaste raamdecoratie te kiezen? Geen zorgen: het assortiment van Suver Wonen biedt genoeg alternatieven om iets van uw gading te vinden. Jaloezieën hebben bijvoorbeeld dezelfde horizontaal georiënteerde lamellen die u ook bij shutters ziet, maar zijn wel volledig op te trekken om een vrij raam te creëren. En wilt u iets heel anders? Bekijk dan gerust al onze opties op het gebied van raambekleding.

Bekijk onze jaloezieën Bekijk alle raambekleding
shutters advies op maat

Laat u adviseren

Geïnteresseerd in nieuwe raambekleding, maar nog geen idee wat in uw huis goed past? Ook dan staan de specialisten van Suver Wonen voor u klaar. We komen graag bij u thuis voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek, maar kunnen uw vragen uiteraard ook telefonisch of per e-mail beantwoorden. Neem gerust contact met ons voor meer informatie, dan zorgen we dat u zo snel mogelijk te woord wordt gestaan.

Neem contact met ons op