Plisségordijnen

Kies uit onze reeks plisségordijnen de variant die u bevalt en breng onmiddellijk sfeer aan in uw woonkamer, keuken of slaapkamer. De zachte plooien staan uiterst elegant en de flexibiliteit van instellen zal bij iedereen in huis in de smaak vallen! Plisségordijnen zijn bovendien toepasbaar op ieder type raam: zelfs als het een kantel- of draaikiepraam betreft. Wilt u meer weten over onze plisségordijnen? Nodig dan één van onze adviseurs op afspraak uit bij u thuis. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Maak een afspraak

Wat zijn plisségordijnen?

Plisségordijnen zijn rekbare gordijnen met een subtiele wafelstructuur. Deze gordijnen worden binnen de raamopening geplaatst en nemen dus geen ruimte in op de muren om uw raam heen. Ze openen en sluiten in verticale richting: met een simpele beweging vergroot u het oppervlak van het gordijn voor uw raam, of laat u het ineenkrimpen voor meer lichtinval.

Bottom up, top down

Er bestaan varianten die alleen aan de onderkant te verstellen zijn, maar de meeste plisségordijnen in ons assortiment zijn gemaakt volgens het bottom up, top down principe. Dit betekent dat u ook de bovenkant van uw raam vrij kunt maken voor meer lichtinval: aan beide uiteinden van het gordijn kunt hem uitschuiven of invouwen. Het bottom up, top down principe geeft nóg meer flexibiliteit in het verstellen van uw plisségordijn.

Plisségordijnen op maat: onze specialiteit

Al onze plisségordijnen worden op maat voor u gemaakt. Kies uit verschillende stoffen met neutrale of juist trendy opvallende kleuren; de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook zijn er verschillende bedieningsmechanismen mogelijk, en kunt u variëren met de breedte van de plooi in uw gordijnen. Kies een smalle, subtiele plooi voor een verfijnde uitstraling, of een bredere plissé voor robuust effect. Met onze plisségordijnen op maat is er vanalles mogelijk!

Suver wonen

Heeft u specifieke wensen?

Of wilt u graag samen de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op! Samen met u kijken we graag naar de inrichting van uw (nieuwe) interieur en vertellen we u graag meer over alles waarvoor u bij Suver Wonen terechtkunt.

Onze werkwijze

Ieder interieuradvies begint met een bezoekje van de interieurstylist. Hij of zij komt graag bij u thuis om te luisteren naar uw wensen en de situatie goed in te schatten. Bij welke kleuren en materialen voelt u zich thuis, en wat maakt voor u een huis een droomhuis? Samen brengt u in kaart welke onderdelen van het interieur aangepakt gaan worden.

Na het bezoek bij u thuis gaat de interieurstylist aan het werk met een uitgebreid interieuradvies. Hierin worden alle onderdelen opgenomen die u samen afgestemd heeft. Voor elk onderdeel wordt een materiaal- en kleurkeuze opgesteld, en een duidelijk stappenplan waarin u terug kunt zien wat u wanneer kunt verwachten qua uitvoer.

Nadat u akkoord heeft gegeven op het interieuradvies, kunnen wij specialisten in gaan schakelen die het advies voor ons kunnen uitvoeren. U wordt volledig ontzorgd en hebt geen omkijken naar de werkzaamheden die in huis gaan gebeuren. Dankzij de duidelijke tijdslijn weet u precies wanneer u van uw nieuwe interieur kunt gaan genieten!

De puntjes op de i: de uiteindelijke sfeer in huis zit hem vaak in de details. Indien gewenst kunnen we uw huis ook voorzien van de juiste woonaccessoires, en ook raambekleding en verlichting zijn belangrijke details die een interieur kunnen maken of breken.

Contact opnemen

Dubbellaags plisségordijnen: duettes

Bent u wel gecharmeerd van deze plisségordijnen, maar wilt u nóg meer warmte-isolatie aanbrengen voor uw ramen? Dan zijn onze dubbellaags plisségordijnen misschien beter geschikt voor u: onze duettes. Door de stilstaande lucht tussen de twee lagen stof isoleren deze gordijnen een stuk beter. Niet alleen op het gebied van warmte, ook op het gebied van geluid rondom het huis!

Bekijk onze duettes
meubels advies op maat

Andere raambekleding?

Bent u op zoek naar exclusieve raambekleding op maat, maar zijn deze plisségordijnen niet helemaal uw smaak? Of heeft u misschien andere wensen op het gebied van raamdecoratie? Met ons brede assortiment vindt u altijd een type gordijnen dat perfect aansluit bij uw verwachtingen. Bekijk de mogelijkheden online of neem contact met ons op om uw opties te bespreken. We komen ook graag bij u thuis langs voor een vrijblijvend gesprek!

Vragen en advies

Heeft u een vraag over onze collectie plisségordijnen? Of wilt u advies over welke raamdecoratie het beste geschikt is in uw situatie? Ook dan staat het team van Suver Wonen voor u klaar. Met onze brede ervaring op het gebied van woon- en raamdecoratie kunnen we u uitstekend adviseren. We rusten niet voor u de perfecte plisségordijnen op maat heeft!

Stel uw vraag