Vouwgordijnen

Landelijk, rustig, zacht, huiselijk: dat zijn kernwoorden die te binnen schieten als we het over vouwgordijnen hebben. Deze sfeervolle raamdecoratie stelt u eenvoudig af door de horizontale vouwen omhoog of omlaag te laten opvouwen. U creëert daarmee eenvoudig de lichtinval en de inkijk die gewenst is. Kiest u voor vouwgordijnen die verduisterend, lichtdoorlatend of bijna helemaal transparant zijn? Eén van onze specialisten helpt u graag precies het juiste vouwgordijn te selecteren. Plan een gratis oriëntatiegesprek in bij u thuis, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Zachte lijnen, ruimtebesparend design

Uniek aan vouwgordijnen is dat ze ondanks hun zachte vormen en stoffen afwerking toch een ruimtebesparend ontwerp hebben. U heeft weinig ruimte nodig om ze op te hangen: de ruimte die het raamkozijn biedt, is voldoende om dit type gordijnen zijn werk te laten doen. De uitstraling is daarentegen niet hard of strak, maar juist zacht en landelijk: een combinatie die u niet veel treft bij compact opgezette raamdecoratie. Dat maakt vouwgordijnen uniek in hun soort.

Suver Wonen helpt u graag bij deze keuze!

Contact opnemen

Vouwgordijnen: verduisterend, lichtdoorlatend of transparant

Onze vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in verduisterend, lichtdoorlatend of transparant decor. Wilt u de lichtinval en de inkijk van buiten volledig blokkeren? Kies dan voor vouwgordijnen met verduisterend effect. Maar wilt u meer licht toelaten, of zelf wat meer naar buiten kunnen blijven kijken, dan zijn er ook vouwgordijnen die lichtdoorlatend of zelfs transparant zijn. U kunt ook spelen met verschillende varianten in dezelfde kleur: zo houdt u een uniforme look met een verschillend effect op binnendringend daglicht.

Prachtige, luxe stoffen

In onze collectie heeft u een ruime keuze aan luxe stoffen tot uw beschikking. Zo kiest u altijd een vouwgordijn dat echt iets toevoegt aan uw interieur! U kunt een kleuraccent aanbrengen, maar de gordijnen natuurlijk ook aanpassen op de bestaande kleuren in uw interieur. Kies bijvoorbeeld voor vouwgordijnen van linnen stof om een extra landelijk effect teweeg te brengen. En heeft u geen idee wat het beste staat in uw interieur? Geef het aan, dan kunnen onze adviseurs u verrassen met verschillende mogelijkheden.

Voor elke ruimte vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen zijn zo veelzijdig dat ze werkelijk in elke ruimte te plaatsen zijn. Wij kiezen ervoor om al onze vouwgordijnen op maat voor u te maken: zo weten we zeker dat het altijd het optimale resultaat geeft. Wij gaan bij elke opdracht voor de beste kwaliteit! Vouwgordijnen op maat geven altijd de mooiste afwerking en zijn toepasbaar op ieder raam, of het nu een standaardmaat of een bijzondere maat betreft.

Suver wonen

Heeft u specifieke wensen?

Of wilt u graag samen de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op! Samen met u kijken we graag naar de inrichting van uw (nieuwe) interieur en vertellen we u graag meer over alles waarvoor u bij Suver Wonen terechtkunt.

Onze werkwijze

Ieder interieuradvies begint met een bezoekje van de interieurstylist. Hij of zij komt graag bij u thuis om te luisteren naar uw wensen en de situatie goed in te schatten. Bij welke kleuren en materialen voelt u zich thuis, en wat maakt voor u een huis een droomhuis? Samen brengt u in kaart welke onderdelen van het interieur aangepakt gaan worden.

Na het bezoek bij u thuis gaat de interieurstylist aan het werk met een uitgebreid interieuradvies. Hierin worden alle onderdelen opgenomen die u samen afgestemd heeft. Voor elk onderdeel wordt een materiaal- en kleurkeuze opgesteld, en een duidelijk stappenplan waarin u terug kunt zien wat u wanneer kunt verwachten qua uitvoer.

Nadat u akkoord heeft gegeven op het interieuradvies, kunnen wij specialisten in gaan schakelen die het advies voor ons kunnen uitvoeren. U wordt volledig ontzorgd en hebt geen omkijken naar de werkzaamheden die in huis gaan gebeuren. Dankzij de duidelijke tijdslijn weet u precies wanneer u van uw nieuwe interieur kunt gaan genieten!

De puntjes op de i: de uiteindelijke sfeer in huis zit hem vaak in de details. Indien gewenst kunnen we uw huis ook voorzien van de juiste woonaccessoires, en ook raambekleding en verlichting zijn belangrijke details die een interieur kunnen maken of breken.

Contact opnemen

Combineer gordijnen voor een luxe effect

Wilt u echt een statement maken met uw raamdecoratie? Houd het dan niet bij vouwgordijnen alleen en maak gebruik van verschillende lagen om een luxe effect teweeg te brengen. Vouwgordijnen combineren bijvoorbeeld erg goed met losse overgordijnen. Door te werken met verschillende stoffen creëert u een prachtig geheel. En wilt u liever andere gordijnen proberen? In ons assortiment vindt u vele andere opties voor uw raambekleding.

Altijd vakkundig advies

Suver Wonen staat voor professioneel advies bij uw keuze voor de juiste raamdecoratie. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van vouwgordijnen op maat. We komen graag bij u thuis, allereerst om de mogelijkheden te bespreken en daarnaast om uw gordijnen op de juiste manier in te meten. We laten u graag alle stofstalen zien, zodat u weet waar u voor kiest en hoe dit combineert met uw verdere interieur. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek!

Contacteer ons voor gratis advies