Horren

Niets bederft het woongenot meer dan vervelende muggen en vliegen in huis. Met horren op maat brengt u daar voor eens en voor altijd verandering in! Een goede vliegenhor is daarom een aanwinst voor ieder huishouden. U kunt met een gerust hart alle ramen en deuren openzetten en de frisse lucht door uw huis laten stromen. Laat uw horren op maat maken door dé specialist in slimme raambekleding: bij Suver Wonen vertellen we u graag alles over de mogelijkheden van onze vliegengordijnen bij u thuis. Maak direct een afspraak, dan komen we graag bij u langs!

Maak een afspraak

Weg met ongedierte in huis

Hebt u ook wel eens zo’n nacht dat u maar niet in slaap komt door die ene mug? Door een hor te plaatsen voor ramen en deuren die u vaak openzet, blijven vervelende beestjes lekker buiten en kunt u ‘s nachts lekker doorslapen. Een insectenvrij huis is op alle vlakken een genot om in te leven: nooit meer die vervelende bromvliegen in de zomer of de schrik van stekende muggen of wespen. Lekker leven met de ramen en deuren wagenwijd open!

Suver Wonen helpt u graag bij deze keuze!

Contact opnemen

Voor ieder raam en elke deur een hor op maat

Voor ieder raam en deur in huis heeft Suver Wonen een hor op maat. We komen de raambekleding graag nauwkeurig bij u inmeten, zodat u zeker weet dat het gaas de beoogde ramen en deuren perfect afsluit. Welke soorten vliegenhorren kunt u bij ons laten maken?

horren raam

Horren raam

De meest bestelde insectenwerende gordijnen zijn bij ons horren voor in een raam. Daar hebt u er immers het meeste van in huis! Afhankelijk van het gebruik van uw raam en de manier waarop hij opent, kunnen verschillende varianten aan te raden zijn. Onze adviseurs kijken graag met u mee wat het beste werkt in uw situatie.

Specifieke wensen?

Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Afspraak maken

Hordeur

Een deur die u regelmatig opent, vereist een flexibele vliegenhor die per situatie meebeweegt. In zo’n geval is een hordeur waarschijnlijk de beste optie. Dit kan een opliggende deur zijn die op de overliggende zijde van de openende deur gemonteerd wordt, of een plissé hordeur die u in het kozijn open- en dicht schuift. Maar er is nog veel meer mogelijk. Voor elke situatie hebben we een passende hordeur: vraag onze specialisten gerust eens om met u mee te kijken.

horren deur tuin

Horren voor schuifpui, draaikiepraam of dakraam

Ook voor ramen en deuren waarbij een specialistische hor op maat extra belangrijk is, hebben wij een oplossing. Denk maar eens aan het plaatsen van een vliegenhor voor een schuifpui, draaikiepraam of dakraam: door de bijzondere manier van openen vereisen deze locaties een slimme plaatsing van vaak flexibel regelbare horren. Laat dat nu onze specialiteit zijn!

horren schuifdeur naar buiten

Suver Wonen komt graag bij u thuis

Uniek aan de service van Suver Wonen is dat we kosteloos bij u thuis komen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dat verplicht u tot niets! Zo kunt u op uw gemak ontdekken welk type insectenwering het beste bij uw woning past. We laten u graag de verschillende mogelijkheden zien en adviseren u welk type vliegenhor het beste past bij elk raam en elke deur. Na zorgvuldige inmeting komen we de horren uiteraard ook bij u thuis aanbrengen.