Luxaflex

Luxaflex is al jaren een instituut op het gebied van kwalitatieve raambekleding. De merknaam is zelfs synoniem geworden voor aluminium en kunststof jaloezieën. Onze specialisten kennen het assortiment raambekleding van Luxaflex van binnen en van buiten, en kunnen u dus uitstekend adviseren welke raambekleding van dit hoogwaardige merk het best geschikt is voor uw situatie. Maak direct vrijblijvend een afspraak, dan komen we graag bij u langs voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek en een goede inmeting!

Maak een afspraak

Voor elk raam een luxaflex op maat

Een voordeel van de producten van Luxaflex is dat ze voor elk raam op maat gemaakt worden. U hoeft dus niet te rekenen op vervelende standaardmaten, die net niet helemaal aansluiten op uw specifieke raam. Met een luxaflex op maat weet u zeker dat het raam van kozijn tot kozijn perfect afgedicht wordt. Dat betekent geen enkele lichtinval, tenzij u de jaloezieën kantelt. Alleen met een luxaflex op maat heeft u optimaal profijt van uw raambekleding.

Suver Wonen helpt u graag bij deze keuze!

Contact opnemen

Sfeervolle houten luxaflex

Luxaflex staat van oudsher bekend om zijn slimme systemen met lichtgewicht aluminium jaloezieën. Maar over de jaren is het assortiment doorontwikkeld en is er veel meer mogelijk geworden qua materialen. Wat dacht u bijvoorbeeld van houten luxaflex? Waar aluminium en kunststof vaak wat strak en kil kunnen overkomen, geeft houten luxaflex uw ruimte direct een bepaalde warmte en sfeer mee. Een optie om zeker te overwegen!

Stijlvol industrieel: zwarte luxaflex

Bent u fan van de tegenwoordig zo populaire industriële woonstijl? Dan kan zwarte luxaflex een prachtige aanvulling op uw interieur zijn. De strakke lijnen van deze raambekleding worden extra benadrukt door de zwarte kleur, en juist door donkere kleuren te gebruiken wordt deze raamdecoratie prominenter aanwezig in uw inrichting. Durf een statement te maken en kies voor zwarte luxaflex.

verlichting

Luxaflex Duette: luxe plisségordijnen

In de ontwikkeling van hun assortiment is Luxaflex zich verder gaan verbreden. Naast horizontale jaloezieën zijn over de jaren tal van opties bijgekomen op het gebied van raambekleding. Een mooi voorbeeld hiervan is Luxaflex Duette. Luxaflex voegt hiermee een prachtige reeks hoogwaardige plisségordijnen toe aan hun assortiment, waardoor u op een andere manier kunt spelen met licht en donker. Vraag naar de mogelijkheden van Luxaflex Duette bij één van onze adviseurs.

Meer jaloezieën en plisségordijnen

Bij Suver Wonen leveren we niet alleen jaloezieën en gordijnen van Luxaflex. Bij ons hebt u de keuze uit een grote reeks producten die onze specialisten met zorg voor u geselecteerd hebben. Wij werken alleen met producenten die absolute topkwaliteit leveren op het gebied van raambekleding. Onze adviseurs helpen u te navigeren door de verschillende aanbieders en zullen u eerlijk vertellen of Luxaflex voor u de beste keuze is, of wellicht een andere producent.

Bekijk meer jaloezieën Bekijk meer plisségordijnen

Specifieke wensen?

Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Afspraak maken
traprenovatie

Een vraag over de mogelijkheden van Luxaflex?

Heeft u een vraag over ons assortiment Luxaflex, of wilt u weten of deze range raambekleding een oplossing voor u biedt? We staan u graag te woord bij elke vraag die u heeft. Neem contact met onze specialisten in raambekleding en ontdek wat ze voor u kunnen doen. Op verzoek komen we zelfs bij u thuis om de mogelijkheden door te nemen!

Neem contact met ons op