Paneelgordijnen

Op zoek naar raambekleding die strak, eigentijds en nét even anders oogt? Overweegt u dan eens paneelgordijnen. Deze bijzondere verticale panelen geven u volledige bewegingsvrijheid en kunnen ook grote raampartijen overspannen. Door te spelen met verschillende groottes, stoffen, kleuren en patronen creëert u een eigen, uniek ontwerp. Of gaat u liever voor een neutraal design? Onze adviseurs brengen u graag op ideeën: laat één van onze specialisten eens bij u langskomen om u de mogelijkheden van paneelgordijnen op maat te laten zien.

Maak een afspraak

Hoe werken paneelgordijnen?

Paneelgordijnen zijn panelen stof die op twee dragers zijn gemonteerd: eentje die bovenin in een rail loopt, en één verzwaarde onderaan het paneel. Door dit extra gewicht onderaan hangt het gordijn altijd mooi strak. Maak gebruik van een rail met meerdere sporen, dan kunt u de afzonderlijke panelen eenvoudig over elkaar heen schuiven en eventueel met elkaar combineren. Moeten uw paneelgordijnen verduisterend werken, of juist doorzichtig blijven? Met meerdere lagen bepaalt u zelf gemakkelijk de mate van verduistering.

Paneelgordijnen voor een schuifpui of grote ramen

Paneelgordijnen zijn perfect geschikt voor de grotere raampartijen. Waar andere vormen van raambekleding hier soms een uitdaging vormen, kunt u nu meters achtereen overbruggen met de losse panelen, die elkaar deels overlappen. Ook kunnen paneelgordijnen voor een schuifpui de ideale oplossing zijn. Wilt u de schuifpui open zetten, dan schuift u de panelen gemakkelijk even aan de kant voor een vrije doorgang. En gaat de pui weer dicht? Dan schuift u de paneelgordijnen met hetzelfde gemak weer hun plek. Dat is nog eens flexibele raambekleding!

Als roomdivider of kastdeur

Laat uw creativiteit de vrije loop en denk eens verder dan paneelgordijnen voor uw ramen. Want wist u dat deze stoffen panelen ook prima in te zetten zijn als een afscheiding midden in uw ruimte, of als kastdeur? U bergt gemakkelijk bepaalde zaken uit het zicht, of creëert snel twee verschillende ruimtes in één vertrek. Zonder grote verbouwing! Of breng eens een enkel paneel aan langs een muur in huis voor opvallend kleurdetail. U ziet het: paneelgordijnen zijn voor vele doeleinden te gebruiken.

Ons assortiment

In het aanbod van Suver Wonen vindt u voor elke woonstijl de juiste paneelgordijnen op maat. Of u nu voor één geheel gaat, of een samenstelling van kleuren en patronen: alles is aanwezig om uw panelenset een lust voor het oog te maken. En ook aan gebruiksgemak is gedacht! Wilt u paneelgordijnen die verduisterend werken, of juist lichtdoorlatend zijn? Wat u ook kiest, al onze paneelgordijnen worden op maat voor u gemaakt: kies uit verschillende stoffen, diverse breedtematen en ophangsystemen.

Bekijk ons assortiment
traprenovatie

Gratis advies en inmeting bij u thuis

Bij Suver Wonen vinden we persoonlijke aandacht bij de aanschaf van paneelgordijnen erg belangrijk. Alleen door bij u thuis met u mee te kijken, stellen we zeker dat uw panelenset straks perfect op maat is en het gewenste effect geeft. We luisteren eerst zorgvuldig naar uw wensen, geven vrijblijvend advies, bespreken de mogelijkheden met u en zorgen vervolgens voor een nauwkeurige inmeting. En zodra de gordijnen geleverd worden, monteren we ze natuurlijk ook graag voor u! Dit zijn allemaal vanzelfsprekende onderdelen in de service van Suver Wonen.

Neem contact op